KAKVA TRANSFER BOMBA ZA PARTIZAN! Žoc sve rešava na brzinu (FOTO)

Autor:

Sport

03.08.2024

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova vest izazvala je burne reakcije među košarkaškim entuzijastima.

KAKVA TRANSFER BOMBA ZA PARTIZAN! Žoc sve rešava na brzinu (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaški svet je uzdrman vestima o dolasku talentovanog igrača Marija Nakića u redove Partizana. Nakić, koji je svojevremeno nosio dres Real Madrida i Igokee, potpisao je ugovor sa crno-belima na dve godine. Ovaj transfer definitivno je izazvao uzbuđenje među navijačima Partizana, ali i šire.

Nakić je svoje prve košarkaške korake napravio u renomiranom klubu Real Madrid, gde je stekao vredno iskustvo i pokazao svoj neosporni talenat. Nakon toga, proveo je vreme u redovima Igokee, gde je takođe ostavio značajan trag svojom igrom.


Ova vest izazvala je burne reakcije među košarkaškim entuzijastima, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Navijači Partizana već s nestrpljenjem iščekuju da vide kako će se Nakić snaći u novom okruženju, dok ljubitelji košarke uopšte sa velikim interesovanjem prate ovaj transfer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 


Nakićev dolazak u Partizan donosi nove perspektive za tim, s obzirom na njegovo bogato iskustvo i veštine koje je pokazao tokom karijere. Njegovo prisustvo na terenu sigurno će uneti novu dinamiku u igru crno-belih, a navijači sa nestrpljenjem iščekuju da vide kako će se Nakić uklopiti u timsku hemiju.

 

 

Transfer Marija Nakića iz redova Real Madrida u Partizan definitivno je jedna od najznačajnijih vesti u svetu košarke u poslednje vreme. Očekuje se da će ovaj mladi igrač doneti novu energiju i kvalitet timu, te da će njegov dolazak biti od velike koristi za crno-bele u narednom periodu. Svi ljubitelji košarke sa velikim interesovanjem prate razvoj situacije, uz nadu da će Nakićev dolazak označiti novu eru uspeha za Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading