BILA JE ČAST! Marko Podraščanin rekao zbogom nacionalnom timu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oproštaj majstora!

BILA JE ČAST! Marko Podraščanin rekao zbogom nacionalnom timu!

Foto: www.profimedia.rs

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Kanadu rezultatom 3:2 nakon preokreta u poslednjem kolu grupne faze Olimpijskih igara u Parizu. Ovaj trijumf nema nikakv značaj pošto je naš nacionalni tim ispao sa turnira, ali je važan za samopuzdanje ekipe u narednom periodu.

Marko Podraščanin je dao svoje utiske. Istakao je da su dali sve od sebe, te da je odlazak na Olimpijske igre posle 12 godina predstavljao veliki rezultat za ekipu.

- Dali smo sve od sebe, kao što smo obećali. Veliki rezultat je otići na Olimpijske igre posle 12 godina. Nismo ekipa za medalju, ali smo se trudili. Eto, završavam jedno putovanje, ne mogu da verujem da je kraj i da imam 37 godina, ali porodica… Nije bilo lako, ali mislim da je moglo i emotivnije. Bilo bi da je u četvrtfinalu. Mislim da ostavljamo reprezentaciju u dobrim rukama, ovo je četvrta generacija koju sam zakačio i mislim da će biti dobro - istakao je legednarni as i dodao:

Foto: Starsport

Marko Podraščanin

- Nisam ni sanjao da ću igrati 20 godina u reprezentaciji. Zakačio onaj tim 2006. što su mi idoli, a i ovi momci su sjajni. Svima će nam ovo biti ogromno iskustvo. Ne osećam rasterećenje već zadovoljstvo. Igrao sam sve sem kada sam operisao tetivu, osvojio sve i bio sa ovim sjajnim momcima. Bila je čast.Dosta je medalja bilo i ne žalim niti za jednim porazom. Uživao sam i da nije bilo tako povukao bih se još 2019 - poručio je Marko Podraščanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading