NA KOLENA PRED NOVAKOM! Karabatić oduševljen teniskim MAHEROM - "Veliki mi je UZOR!"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromna podrška.

NA KOLENA PRED NOVAKOM! Karabatić oduševljen teniskim MAHEROM -  "Veliki mi je UZOR!"

Foto: Profimedia

Francuski rukometaš Nikola Karabatić, rođen u Nišu, izrazio je divljenje prema Novaku Đokoviću. Karabatić, koji se smatra najboljim rukometašem svih vremena, završiće svoju bogatu karijeru posle Olimpijskih igara u Parizu.

Dok se Nikola sa reprezentacijom Francuske bori za prolazak u četvrtfinale protiv Mađarske, Novak Đoković će se u nedelju takmičiti za zlato protiv Karlosa Alkarasa.

Đoković i Karabatić su veliki prijatelji, a Novak je prisustvovao Nikolinom oproštajnom klupskom meču za PSŽ.

- Žao mi je što ne mogu da dođem, jer i mi u nedelju popodne igramo sa Mađarskom odlučujući meč za prolazak u četvrtfinale. Ali, porodica Karabatić je najveći Đokovićev fan i svi smo uz njega. Nadam se da će osvojiti olimpijsko zlato, zaslužio je. Bori se, pravi je uzor za mene kako se ponaša, kako trenira, kako daje sebe i svaki dan pokušava da bude najbolji na svetu. Proba različite varijante treninga da bi svakog dana bio sve bolji - izjavio je slavni rukometaš za Mozzart sport.

Foto: printscreen/EHF

Dominacija Nikole Karabatića

Karabatić je dodao da mu je mnogo značilo kada je Đoković došao na njegovu poslednju utakmicu za PSŽ i da će uzvratiti posetu sledeće godine na Rolan Garosu, kada više neće igrati rukomet.

- Veliki mi je uzor, mnogo mi je značilo kada je došao na moju poslednju utakmicu za PSŽ, tako da sam uvek uz njega. Pošto sad neću moći dođem na njegovo finale, dogodine ga čekam na Rolan Garosu. Tada više neću igrati rukomet i imaću vremena da ga gledam - rekao je Karabatić.

Njegove reči o Đokoviću su još jedan dokaz međusobnog poštovanja između ova dva sportska velikana, koji su svojim izuzetnim karijerama inspirisali mnoge širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading