KARTE ZA OLIMPIJSKI SPEKTAKL NEOČEKIVANO JEFTINE: Očekuju se pune tribine u nedelju

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako bi ovo mogao da priušti.

KARTE ZA OLIMPIJSKI SPEKTAKL NEOČEKIVANO JEFTINE: Očekuju se pune tribine u nedelju

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, je u 37. godini posle odlične igre pobedio Lorenca Musetija iz Italije sa 2:0 (6:4, 6:2). U nedelju ga očekuje jedan od najvećih mečeva u karijeri protiv Karlosa Alkaraza.

Španac mu je nedavno na Vimbldonu naneo ozbiljan udarac, drugi put uzastopno ga je pobedio u finalima na londonskoj travi, ali sada Novak ima šansu za revanš na šljaci, na Olimpijskim igrama u Parizu.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Karte za meč Novaka i Alkaraza koji će se održati sutra, tj. u nedelju 4. avgusta oko 14 časova, mogu da se nadju za samo 125 evra. Međutim, to su najjeftinije karte za visoke tribine. Naravno, što ste bliži samom terenu, to su karte skuplje, a cene za ta mesta su 500, 700, 900 i 1.000 evra.

Nedelja je nova prilika. Igraće po sedmi put protiv Alkaraza i prvi put na Olimpijskim igrama. 

Na pitanje da li bi bio zadovoljan srebrom, Novak je dao brutalan odgovor, ističući svoje ambicije i želju za zlatnom medaljom.

Sledeće pitanje - kratko je odgovorio Đoković.

Novak Đoković će se u velikom finalu Olimpijskih igara u nedelju suočiti sa Karlosom Alkarazom. Nole će imati priliku da se osveti Špancu za poraz na Vimbldonu. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju ovaj susret, koji će definitivno biti uzbudljiv i pun teniskih majstorija. Ovo će biti susret koji se nije desio u istoriji Olimpijskih igara, Novak je najjstariji finalista Olimpijade ikad, dok je Alkaraz najmlađi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading