KAKVA PORUKA NOLETA NAŠOJ MLADOJ ATLETIČARKI! Ovde se vidi prava veličina (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova reakcija je izazvala veliku pažnju javnosti i pokazala podršku koju sportisti pružaju jedni drugima u teškim trenucima.

KAKVA PORUKA NOLETA NAŠOJ MLADOJ ATLETIČARKI! Ovde se vidi prava veličina (FOTO)

Foto: Profimedia

Srpska atletska heroina, Angelina Topić, doživela je nezgodnu povredu skočnog zgloba tokom zagrevanja na Olimpijskim igrama u Parizu. Nažalost, ova povreda je odvojila Topićevu od nastupa u finalu, ali je uprkos bolnoj povredi hrabro "stisla zube" i uspela da preskoči visinu koja ju je odvela do finala. Snimci ove hrabre akcije brzo su obišli društvene mreže, a podršku Topićevoj pružio je i najbolji srpski teniser Novak Đoković, nazvavši je "herojem" uz video snimak koji prati njen podvig.

Povreda se dogodila tokom nezgodnog doskoka na strunjaču, a kamere su uhvatile bolnu grimasu na licu mlade atletičarke. Ipak, njena hrabrost i odlučnost privukle su pažnju javnosti i izazvale lavinu podrške.

Ostaje nam da se nadamo brzom oporavku Angelini Topić i da je čeka svetla sportska budućnost.

Nakon što je srpska atletičarka Angelina Topić hrabro preskočila visinu uprkos teškoj povredi skočnog zgloba, najbolji srpski teniser Novak Đoković oglasio se na društvenim mrežama. Podelio je video snimak koji prikazuje Angelinin herojski skok sa bandažiranom nogom, uz komentar: "Heroj". Ova reakcija je izazvala veliku pažnju javnosti i pokazala podršku koju sportisti pružaju jedni drugima u teškim trenucima.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

 


Đokovićeva reakcija nije iznenađenje s obzirom na to da je on sam mnogo puta pokazao svoju podršku mladim sportistima i isticao važnost borbe i hrabrosti u sportu. Ovo je još jedan primer sportskog duha i solidarnosti među srpskim sportistima, koji nadahnjuje mnoge ljude širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading