NOVAK ŠOKIRAO APSOLUTNO SVE! Kakav potez pred veliko finale - OVO NIKO NIJE OČEKIVAO

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalni meč će definitivno biti pun uzbuđenja i neizvesnosti.

NOVAK ŠOKIRAO APSOLUTNO SVE! Kakav potez pred veliko finale - OVO NIKO NIJE OČEKIVAO

Foto: www.profimedia.rs

Uoči istorijskog finalnog meča za zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, Novak Đoković je izazvao iznenađenje odlučivši da trenira sa Feliksom Ože Alijasimom, teniserom kojeg je Karlos Alkaraz nedavno pobedio u polufinalu sa ubedljivih 6:1, 6:1. Ovaj neobični potez najboljeg srpskog tenisera bacio je senku neizvesnosti nad ishod finalnog duela. Da li će Kanađanin uspeti da otkrije neku tajnu Novaku, ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - Đoković je iznenadio apsolutno sve ovim neobičnim izborom trening partnera.

Đokovićeva posvećenost i fokus na pobedu čine ga nepredvidivim i teško savladivim protivnikom.


Iako je mlad, Karlos Alkaraz je već pokazao svoj ogroman potencijal na teniskom terenu, a njegova pobeda nad Feliksom Ože Alijasimom u polufinalu to potvrđuje. Sa brzim i preciznim udarcima, Alkaraz može da pruži ozbiljan izazov Novaku Đokoviću u finalnom meču. Njegova mladost, energija i želja za uspehom mogu biti ključni faktori u ovom velikom okršaju za zlatnu medalju.

Finalni meč između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza obećava uzbudljivu borbu za zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Pitanje je da li će Đokovićev neobični izbor trening partnera imati ikakav uticaj na ishod meča, ili će iskusni srpski teniser uspeti da zadrži svoju dominaciju na terenu. Sa druge strane, mladi Alkaraz ima priliku da pokaže svoj talenat i hrabro se suprotstavi jednom od najboljih tenisera svih vremena.

Sve u svemu, finalni meč će definitivno biti pun uzbuđenja i neizvesnosti, obećavajući teniski spektakl za ljubitelje ovog plemenitog sporta.

Kako će se ovaj istorijski meč završiti, ostaje da vidimo u nedelju od 14 časova. Jedno je sigurno - ljubitelji tenisa širom sveta sa nestrpljenjem očekuju ishod ove velike borbe za zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading