ĐOKOVIĆ JOJ BIO PODRŠKA, STIGLA DO FINALA OI, ALI OSTALA BEZ ZLATA: Hrvatica poražena od Kineskinje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki podvig za hrvatsku teniserku!

ĐOKOVIĆ JOJ BIO PODRŠKA, STIGLA DO FINALA OI, ALI OSTALA BEZ ZLATA: Hrvatica poražena od Kineskinje!

Foto: Profimedia

Kineska teniserka Ćinven Dženg ostvarila je značajan uspeh osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama, savladavši u finalu hrvatsku teniserku Donu Vekić rezultatom 2:0 (6:2, 6:3). Ovo je bio neočekivan ishod finalnog meča koji je odigran na stadionu „Filip Šatrije“.

Finale Olimpijskih igara donelo je iznenađenje za mnoge ljubitelje tenisa. Ćinven Dženg, koja je prethodno eliminisala Igu Švjontek, uspela je da se izbori za mesto u finalu gde je zabeležila impresivnu pobedu nad Donom Vekić. Ovim trijumfom, Dženg je pokazala izuzetnu odlučnost i veštinu na terenu.

Kineska teniserka je demonstrirala svoju dominaciju od samog početka meča, praveći brejk i stekavši ranih 3:0 u prvom setu. Iako je Vekićeva pokušala da se vrati u igru, Dženg je uspešno odolela pritisku i osvojila prvi set. Drugi set je takođe doneo uzbuđenje, ali je Ćinven Dženg uspela da zadrži smirenost i odlučnost, osiguravajući ključni brejk pri rezultatu 4:3 i tako došla do zlatne medalje.

Ćinven Dženg je tokom turnira pokazala izuzetnu formu, savladavajući renomirane teniserke poput Anželik Kerber i Ige Švjontek, čime je potvrdila svoj status kao vrhunska takmičarka. Ovaj trijumf bi mogao da označi prekretnicu u karijeri ove talentovane kineske teniserke, dok Dona Vekić može biti ponosna na svoj uspeh u plasmanu u finale Olimpijskih igara. Podsetimo, Hrvatici je veliku podršku pružio i najbolji koji je ikada kročio u belom sportu, Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading