HOROSKOP ZA NEDELJU 4. AVGUST! Blizanci - čeznete za pohvalama, Vodolije - nemojte suditi o nekome na osnovu jednog gesta!

Autor:

Vesti

04.08.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA NEDELJU 4. AVGUST! Blizanci - čeznete za pohvalama, Vodolije - nemojte suditi o nekome na osnovu jednog gesta!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, moguće je da ćete na neki način ugroziti dobre odnose koje ste uspeli da uspostavite s poslovnim okruženjem. Bikovi, nove informacije koje ćete dobiti danas će vam na poslovnom planu biti korisne na duže staze u budućnosti. Blizanci, želja za pohvalama podstiče vas na savršeno zalaganje na radnom mestu. Kolege primećuju da ste predani poslu. Rakovi, sada kada ste se izborili za svoju poziciju u univerzumu, možete da se posvetite ličnim interesima. Lavovi, nemojte biti preoštri prema kolegi koji je napravio grešku, već popričajte uz razumevanje. Device,  uradićete sve što je do vas da biste povećali zaradu. Spremni ste da se maksimalno posvetite poslu.

Vage, unesite u vezu izvesna osveženja i promene. Nema razloga za brigu. Škorpije, šesto čulo vam govori da nešto muči osobu koju volite, ali to što ste primetili zadržite za sebe. Strelci, budite malo fleksibilniji prema partneru. Treba da prođe izvesno vreme da bi stvari bile sasvim definisane. Jarci, blizina partnera vas motiviše na kreativnost. Razgovor s njim je ono što vam je sada potrebno. Vodolije, nemojte suditi o nekome na osnovu jednog gesta. Može se desiti da baš ta osoba bude sudbinski vezana za vas. Ribe, ako tragate za zanimljivom avanturom, potrudite se da nekoga šarmirate. 

Što se zdravlja tiče, Ovnove će mučiti alergija, Škorpije nervoza...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading