ZVEZDA IZDOMINIRALA U GOSTIMA: Tekstilac nije imao šanse

Autor: Republika/S.J - Republika/A.Đ

Sport

03.08.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako se igra fudbal.

ZVEZDA IZDOMINIRALA U GOSTIMA: Tekstilac nije imao šanse

Foto: Starsport

TEKSTILAC - CRVENA ZVEZDA 0:4

Milson 53' Ndiaje 63' Elšnik 69' Duarte 83'

KRAJ MEČA

Fudbalski klub Crvena zvezda se danas otišla u goste kod tekstilca i zabila četiri gola u drugom poluvremenu. Utakmica se završila sa 4:0 za Zvezdu. Prvo poluvreme nije imalo neka posebna dezavanja, niti akcijem međutim, crveno-beli su se već na samom početku drugog poluvremena aktivirali i krenuli u opasnu akciju. Čestitke fudbalerima Crvene zvezde.

TOK MEČA:

Drugo poluvreme

90. minut - kraj utakmice.

83. minut - Duarte postiže četvrti gol za Zvezdu. Kakva utakmica.

69. minut - Pa ovo je neverovatno, još jedan gol za Zvezdu koji je postigao Elšnik.

63. minut - JOŠ JEDAN GOL ZA ZVEZDU! Gol je postigao Šerif Ndiaje

56. minut - Još jedna savršena prilika za Endiaja i još jedna loša reakcija napadača Zvezde pred golom Tekstilca - sa pet metara glavom uspeo je da prebaci čitav gol. Razigrani Prucev mu je poslao perfektan centarđut.

53. minut - GOOOL! Crvena zvezda vodi 1:0.  Mislon postiže gol na debiju za crveno-bele. Imao je lak posao.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

Prvo poluvreme:

45+1. minut - Kraj prvog dela!

42. minut - Umalo da Tekstilac dođe do vođstva. Seul je pogrešio pozadi, a Đurić je primio loptu ispred Ilića, ali nije lepo šutirao, pa je golman Zvezde zaustavio udarac.

39. minut - Veliku priliku su promašili gosti. Hvang je uputio centaršut sa desne strane u šesnaesterac gde je pronašao Spajića, a ovaj glavom proigrao Endiaja koji sa dva metara nije uspeo da pogodi gol.

35. minut - Nakon dužeg vremena, crveno-beli su ponovo uputili šut na gol Tekstilca. Nakon Ivanića, sada je Kanga pokušao sa distance, ali je njegov udarac otišao preko prečke.

25. minut - Zvezda tokom čitavog prvog dela vrši pritisak i ima kontrolu igre, međutim, Tekstilac se odlično drži i ne dozvoljava šampionu Srbije da nađe put do mreže njihovog gola. Crveno-beli nisu stvorili nije ozbiljniju priliku osim šuta Ivanića iz 12. minuta

15. minut -  Prvi put su domaći igrači organizovali nešto ozbiljniji napad, međutim Ukačukvu nije uspeo da uputi šut ka golu, Spajić je intervenisao.

12. minut - Prvi put je pretio šampiona Srbije. Mirko Ivanić je oprobao svoj šut sa 30-ak metara, ali je lopta otišla preko gola.

5. minut - Agresivan početak Crvene zvezde, od samog početka su nametnuli svoj stil igre.

1. munut - Počeo je meč!

 SASTAVI:

Tekstilac (4-2-3-1): Brać - Luković, Marjanović, Šavija, Ukačukvu - Đurić, Vasić - Tripković, Jočić, Davidović - Ilić.

Crvena zvezda (4-2-3-1): Ilić - Stojić, Leković, Spajić, Seol - Kanga, Hvang - Prucev, Ivanić, Milson - Šerif.

Foto: Starsport

Šerif Endiaje

Na otvaranju nove sezone crveno-beli su ubedljivo savladali Jedinstvo sa Uba rezultatom 4:0, da bi prethodnog vikenda neprijatno iznenadili svoje navijače s obzirom da su protiv lučanske Mladosti na stadionu "Rajko Mitić" odigrali samo 2:2. Sa druge strane, Tekstilac ima dva poraza od Vojvodine i OFK Beograda.

Trener crveno-belih Vladan Milojević je pred ovaj susret istakao da im je dosta stvari pokazala utakmica protiv Lučanaca.

- Dosta stvari nam je pokazala prethodna utakmica. Uradili smo analizu i završili sa tim u utorak. Pričali smo i imaćemo dosta nekih stvari da ispravljamo i u budućnosti. Mi smo ekipa u formiranju. Dosta igrača je otišlo, neki od njih su u fazi rehabilitacije. Sa druge strane vratili su se i reprezentativci, a nisu u takmičarskoj formi - rekao je strateg tima iz Ljutice Bogdana i dodao:

Foto: Starsport

Vladan Milojević

- Rekao sam i tada što se tiče prvog poluvremena, to ne bi smelo više da nam se događa. Kao i kada smo zaostajali sa većim brojem bodova za protivnikom, bez obzira ko je, uvek je imperativ pobeda kada igrate u Crvenoj zvezdi, bilo da ste na treningu, zvaničnoj ili prijateljskoj utakmici. Svaki put idemo na tri boda, tako će biti i sada - naveo je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading