KO ĆE KOME - AKO NEĆE SVOJ SVOME? Nole razočaran - doživeo ŠAMAR realnosti od SRBIJE! Šta je ovo?! Gde je PODRŠKA?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije dobar znak.

KO ĆE KOME - AKO NEĆE SVOJ SVOME? Nole razočaran - doživeo ŠAMAR realnosti od SRBIJE! Šta je ovo?! Gde je PODRŠKA?

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je ostvario još jedan veliki trijumf na Olimpijskim igrama, pobedivši Italijana Lorenca Musetija u polufinalu, rezultatom 2:0 (6:4, 6:2), čime je Srbiji obezbedio drugu medalju u Parizu.

Međutim, doživeo je veliko razočarenje kada je video kvote na kladionici, tako razočaran i sam je izjavio da neće biti favorit u finalu Olimpijskih igara protiv Karlosa Alkaraza. Kladionice su ozbiljno potcenile Đokovića, nudeći kvote za pobedu Alkaraza između 1.40 i 1.44, dok su kvote za Đokovića između 2.64 i 2.90.

Ovo je izazvalo iznenađenje kod mnogih, s obzirom na Đokovićevu istoriju uspeha kada je bio proglašavan autsajderom. Nadamo se da će u nedelju gledati epilog kao mnogo puta ranije, kada je Đoković pobeđivao favorita, kao što su Rafael Nadal i Rodžer Federer.

Foto: www.profimedia.rs

Ovakve rezulate nije očekivao

Novak Đoković je poznat po tome da se izdiže u teškim situacijama i kada ga proglašavaju za autsajdera, ali obzirom na svoje iskustvo i mentalnu snagu, Đoković je i ovog puta spreman da se suoči sa izazovom i pokaže svoje kvalitete na terenu.

Novak Đoković će se u velikom finalu Olimpijskih igara u nedelju suočiti sa Karlosom Alkarazom. Nole će imati priliku da se osveti Špancu za poraz na Vimbldonu. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju ovaj susret, koji će definitivno biti uzbudljiv i pun teniskih majstorija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading