U STILU SALETA ĐORĐEVIĆA: Andrej Kostić trojkom uz zvuk sirene odveo Srbiju u finale!

Autor:

Sport

03.08.2024

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalno!

U STILU SALETA ĐORĐEVIĆA: Andrej Kostić trojkom uz zvuk sirene odveo Srbiju u finale!

Foto: KSS/X

Polufinale Evropskog juniorskog prvenstva u košarci donelo je nezapamćenu dramu i uzbuđenje za ljubitelje košarke širom sveta. U spektakularnom meču između Srbije i Izraela, mladi košarkaši su pružili izvanrednu borbu sve do poslednje sekunde drugog produžetka i ostvarili pobedu 115:114. Najefikasniji u našem timu bio je Savo Drezgić sa 35 poena, Mitar Bošnjaković je ubacio 20, Aleksa Dimirijević 16, Miloš Šojić 12, Andrej Kostić 11.

Orlići su pokazali izuzetan karakter i mentalnu snagu u ovoj utakmici, posebno u finišu četvrte četvrtine i oba produžetka. Nakon što su izgubili pet poena prednosti u poslednjim trenucima četvrte četvrtine, uspeli su da se vrate i izbore produžetak, a zatim i da nadmaše Izraelce u drugom produžetku.

Nikada do sada nije viđena takva neizvesnost i borba do poslednjeg trenutka. Aleksa Dimitrijević je sa penala doneo Srbiji još pet minuta igre u poslednjim trenucima prvog produžetka, dok je Savo Drezgić sa pet vezanih poena, uključujući trojku, doneo neizvesnost u drugom produžetku.

Sve je kulminiralo u poslednjim sekundama drugog produžetka kada je Andrej Kostić pogodio trojku za pobedu Srbije. Ovaj neviđeni trenutak slavlja nije samo obeležio ovu utakmicu, već će ostati upamćen kao jedan od najuzbudljivijih trenutaka u istoriji juniorske košarke.

 

 

Ovaj trijumf odvelo je reprezentaciju Srbije u borbu za odbranu titule protiv Nemačke, obećavajući još uzbudljivih trenutaka u finalu Evropskog juniorskog prvenstva u košarci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading