KAKVE REČI MLADE ATLETIČARKE! Angelina Topić se oglasila nakon povlačenja sa OI (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako emotivna poruka.

KAKVE REČI MLADE ATLETIČARKE! Angelina Topić se oglasila nakon povlačenja sa OI (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Mlada srpska atletičarka, Angelina Topić, doživela je nezgodu tokom zagrevanja na Olimpijskim igrama u Parizu, kada je nepravilno doskočila na strunjaču, izvrnula zglob i osetila jaku bol. Kamere su zabeležile bolnu grimasu na njenom licu, ali uprkos povredi, Angelina je hrabro nastavila takmičenje.

Iako je osećala bol, Angelina je uspela da se plasira u finale, skakajući sa zavijenim zglobom. Međutim, nakon detaljnih lekarskih analiza, utvrđeno je da je povreda teže prirode, što je onemogućilo mladu atletičarku da se takmiči u finalu. Ova hrabra odluka da nastavi takmičenje uprkos povredi pokazuje njenu izuzetnu upornost i posvećenost sportu.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

 


Nakon što se povukla sa Olimpijskih igara, Angelina se oglasila na svom Instagram profilu, objavivši fotografiju sa ocem Dragutinom, uz emotivnu poruku. Na slici je bila i "čizma" koja je držala povređeni zglob, dok je poruka glasila: "Volim te ćalac, hvala ti", praćena emotikonom srca. Ovaj gest je dobio veliku pažnju javnosti i pokazala je Angelininu zahvalnost prema podršci koju je dobila od svoje porodice u teškim trenucima.

Angelina Topić je svojom hrabrošću i posvećenošću privukla pažnju javnosti i postala inspiracija mnogima, a iako se Olimpijske igre završavaju, njen podvig će ostati upamćen kao primer izuzetne sportske volje i snage uma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading