OVO SE JOŠ NIJE DESILO! Olimpijac ostao bez finala, a razlog je BIZARAN (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li da se raduje ili da tuguje?

OVO SE JOŠ NIJE DESILO! Olimpijac ostao bez finala, a razlog je BIZARAN (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Tokom kvalifikacija takmičenja u skoku s motkom na Olimpijskim igrama u Parizu, francuski predstavnik Entoni Amirati doživeo je neobičan peh koji ga je koštao plasmana u finale. Naime, pokušavajući da preskoči visinu od 5.70 metara, Amirati je zakačio lestvicu polnim organom, zbog čega je ista pala, a on ostao bez šanse za plasman u finale.

Prethodno, skakač iz zemlje domaćina već je imao problema jer je "zapeo" nogom prilikom skoka, ali je situacija postala još bizarnija kada je njegov polni organ postao glavni uzrok neuspeha. Dodatni kuriozitet je bio taj što je Amirati pre toga uspešno čistio prethodne visine, da bi neočekivano ostao na rezultatu od 5.60 metara i završio na 12. mestu u svojoj grupi A.

 

 


Ovaj neobičan incident privukao je veliku pažnju javnosti i medija širom sveta, te je Amirati postao neočekivano popularan i prepoznatljiv kao "skakač s velikim polnim organom". Ovaj slučaj izazvao je različite reakcije među ljudima, od zabave do saosećanja sa sportistom koji je zbog neobičnog razloga ostao bez šanse za finale.

Ostaje otvoreno pitanje da li bi Amirati trebalo da se raduje svojoj anatomiji ili da tuguje zbog propuštene prilike za plasman u finale. Ova situacija pokrenula je različite diskusije o tome kako neobični i nepredviđeni faktori mogu uticati na ishod sportskih takmičenja, kao i o tome kako se sportisti nose sa izazovima koji nisu direktno vezani za njihove sportske veštine.

U svakom slučaju, Entoni Amirati postao je neizostavan deo istorije Olimpijskih igara u Tokiju, ostavljajući neizbrisiv trag koji će dugo biti tema razgovora i analiza u sportskim krugovima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading