ŠTA TI JE BRE? Bogdanović poludeo, a Pešić morao da iterveniše (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se retko dešava.

ŠTA TI JE BRE? Bogdanović poludeo, a Pešić morao da iterveniše (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije trenutno igra treći meč grupne faze na Olimpijskim igrama protiv selekcije Južnog Sudana. Iako je Srbija imala vođstvo od starta meča, afrički tim je uspeo da ih prati u stopu tokom prvog dela igre, često se vraćajući trojkama kada bi Orlovi stekli prednost. Selektor Pešić je bio prinuđen da reaguje tajm-autima kako bi "prodrmao" svoje košarkaše, a jedan od trenutaka napetosti desio se kada je kapiten Bogdan Bogdanović gestikulirao nervozno izražavajući svoju veliku želju za boljom igrom.

Na jednom tajm-autu, Bogdan Bogdanović je bio vidno nervozan, izražavajući svoju želju za boljim rezultatom. U jednom momentu, gestikulirajući iz prevelike želje za boljom igrom, kapiten je bio uključen u razgovor sa selektorom Pešićem, pokazujući koliko je veliki pritisak na igračima u ovakvim situacijama. Međutim, situaciju je umirio Aleksa Avramović koji je preuzeo odgovornost, izjavivši: "Ja sam kriv, ja sam kriv". Ovo pokazuje koliko je timski duh prisutan i kako igrači preuzimaju odgovornost jedan za drugog.

 

 


Selektor Pešić je reagovao na nervozu kapitena, postavljajući pitanje: "Šta ti je bre?" Ova reakcija pokazuje koliko je bitno održavanje mira i koncentracije tokom meča, posebno u trenucima kada timu ne ide najbolje. Ipak, reakcija Aleksa Avramovića koji je preuzeo odgovornost za situaciju, pokazuje jak timski duh i podršku među igračima, bez obzira na pritisak takmičenja.

Ovaj meč još jednom pokazuje koliko su emocije i pritisak prisutni tokom takmičenja na najvišem nivou, ali i kako timski duh i podrška među igračima igraju ključnu ulogu u postizanju uspeha na terenu. Srbija je na kraju uspela da ostvari pobedu, a ova situacija na tajm-autu pokazuje da je put do pobede često popločan izazovima, ali i zajedništvom i podrškom među igračima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading