MARINA MALJKOVIĆ KIPTI OD BESA NAKON PORAZA ŠPANIJE: Ništa novo, a to staro je gore-dole!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nismo ispoštovale ništa što smo se dogovorile - navela Marina.

MARINA MALJKOVIĆ KIPTI OD BESA NAKON PORAZA ŠPANIJE: Ništa novo, a to staro je gore-dole!

Foto: Profimedia

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije odmerile su snage protiv selekcije Španije u poslednjem meču grupne faze Olimpijskih igara od 13.30. Izabranice Marine Maljković poražene su rezultatom 70:62 i zauzele drugo mesto u grupi. Naredni izazov biće Pariz i nokaut faza ovog prestižnog takmičenja.

Selektorka Srbije, Marina Maljković  iznela je svoje utiske nakon poraza od Španije u trećem kolu grupne faze. Iako je poraz bio bolan, Maljković je istakla da ekipa ima prostora za napredak.

- Ništa novo, a to staro je gore-dole sa neiskusnom ekipom. Definitivno da je ta pobeda protiv Kine bila mnogo velika. To ne možemo da im oduzmemo. Ali za ovako jedan mlad tim… One su poletele, presrećne su što su u Parizu. Sigurno je i ova utakmica pokazala da nisu mogle na pravi način da kontrolišu emocije - navela je Marina Maljković.

Foto: Profimedia

Srbija - Španija

Selektorka je priznala kvalitete španske reprezentacije ističući njihovo iskustvo i veštinu u igri "jedan na jedan".

- Španija je uzela svo svoje iskustvo iz jakih takmičenja i dobile nas “jedan na jedan”. Prosto je. One su uzele loptu za ruke, Konde i Alba su doprinele mnogo sada, a ranije nisu igrale. Uzele su loptu u ruke u ključnim momentima i igrale jedan na jedan. Mi to apsolutno nismo mogli da odbranimo - rekla je i nastavila:

- Nismo ispoštovale ništa što smo se dogovorile. A onda smo krenule, na kraju smo se vratile i opet pokazale da može. Nažalost, ali, sve igračice su bile previše srećne zbog odlaska u Pariz - podvukla je Maljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading