VAŽNE VESTI ZA NAVIJAČE! Poznato u kom terminu Srbija igra protiv Australije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su svi čekali!

VAŽNE VESTI ZA NAVIJAČE! Poznato u kom terminu Srbija igra protiv Australije!

Foto: Profimedia

Košarkaši Srbije su saznali da će se u četvrtfinalu Olimpijskih igara suočiti sa ekipom Australije. Nakon što su saznali raspored mečeva, Orlovi se pripremaju za ovaj izazov koji ih očekuje u utorak od 14:30. Nakon što su uspešno prošli grupnu fazu, fokusirani su na ovaj ključni meč koji će odrediti njihov dalji put na Olimpijadi.

Nakon četvrtfinalnog duela sa Australijom, ukoliko košarkaši Srbije ostvare pobedu, sledeći protivnik u polufinalu mogli bi biti Amerikanci. Ova potencijalna utakmica već sada izaziva veliko interesovanje među ljubiteljima košarke širom sveta. Srbija će se, međutim, prvo fokusirati na izazov koji ih očekuje sa australijskim timom.

Foto: Profimedia

Košarkaši Srbije

Pored meča Srbije i Australije, publiku očekuju još tri uzbudljiva susreta u četvrtfinalu. Nemačka će se sastati sa Grčkom od 11 časova, zatim od 18 časova sledi duel Kanade i Francuske, dok će program zatvoriti Amerika i Brazil od 21:30. Ovi mečevi obećavaju uzbuđenje i neizvesnost, a ljubitelji košarke već s nestrpljenjem iščekuju da vide kako će se odvijati ovi dueli.

Reprezentacija Srbije, poznata po izuzetnom talentu i borbenom duhu, ulazi u četvrtfinale nakon uspešnog nastupa u grupnoj fazi. Svojom igrom i odlučnošću, igrači su pokazali da su spremni da se izbore za visok plasman na Olimpijskim igrama.

Sa druge strane, reprezentacija Australije predstavlja ozbiljnog i iskusnog protivnika. Njihov timski duh i kvalitetna igra čine ih izazovnim rivalom, te se očekuje da će meč između Srbije i Australije biti pun neizvesnosti i sportske borbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading