STEVANOVIĆ OTKRIO MOMENAT KOJI JE PRELOMIO MEČ: Evo šta je selektor poručio posle poraza od Španije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazali smo reakciju, na 10:9 smo izgubili, trebalo je drugačije posle tajm-auta da odigramo, jasan je Stevanović.

STEVANOVIĆ OTKRIO MOMENAT KOJI JE PRELOMIO MEČ:  Evo šta je selektor poručio posle poraza od Španije!

Foto: K.Vulović Vaterpolo Savez Srbije

Vaterpolo reprezentacija Srbije

Vaterpolo reprezentacija Srbije doživela je poraz u trećem kolu na Olimpijskim igrama u Parizu, ovoga puta od Španije sa rezultatom 15:11. Ovaj poraz praktično ih je stavio u izuzetno težak položaj i za prolazak dalje će im biti potrebno pravo čudo. Iako su imali svoje šanse protiv Španije, igrači nisu uspeli da ih iskoriste i na kraju su platili cenu.

Selektor ''delfina'' Uroš Stevanović je svestan teške situacije u kojoj se ekipa našla nakon neočekivanog poraza od Australije, ističući da su Španci bili izuzetno težak protivnik za izvlačenje, samopouzdanje i pobedu.

Foto: Profimedia

Uroš Stevanović sa vaterpolistima Srbije

- Situacija u kakvoj smo se našli posle Australije, nisu Španci ekipa da se vadimo protiv njih. Pokazali smo reakciju, na 10:9 smo izgubili, trebalo je drugačije posle tajm-auta da odigramo, ali nismo imali sigurnost. Ostale su nam još dve utakmice, to je bilo i pre ovog meča, moramo obe da pobedimo za četvrtfinale - naveo je selektor i dodao:

- Pokazali smo odmah reakciju, sutradan već na treningu je sve bilo kako treba, videlo se to i na utakmici, ali ne gube Španci ovakve duele, njima je ova ekipa sad na vrhuncu - istakao je Stevanović.

Poraz od Španije predstavlja izazov za vaterpolo reprezentaciju Srbije, ali istovremeno priliku da pokažu svoju snagu i borbenost u preostalim mečevima. Sa fokusom na naredne utakmice, "delfini" imaju priliku da pokažu svoj potencijal i izbore se za plasman u četvrtfinale. S obzirom na dosadašnje uspehe i iskustvo, reprezentacija Srbije ima motivaciju da se izdigne izazovima i ostvari uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu.

Foto: Republika.rs

Republika u Parizu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading