SRBIJA NAKON PREOKRETA POBEDILA KANADU: Odbojkaši se časno oprostili od OI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda koja nema rezultatski značaj.

SRBIJA NAKON PREOKRETA POBEDILA KANADU: Odbojkaši se časno oprostili od OI!

Foto: Profimedia

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Kanadu rezultatom 3:2 nakon preokreta u poslednjem kolu grupne faze Olimpijskih igara u Parizu. Ovaj trijumf nema nikakv značaj pošto je naš nacionalni tim ispao sa turnira, ali je važan za samopuzdanje ekipe u narednom periodu.

Na početku meča, Srbija nije pružila otpor protivniku i bila je u zaostatku od 12:5. Međutim, nakon serije od 4:0, uspeli su da se vrate u igru i izjednače rezultat na 16:16. Iako su se trudili i jurili svaku loptu, Kanađani su bili neuhvatljivi. Tokom trećeg seta, igra se odvijala poen za poen, a Srbija je uspela da preokrene rezultat zahvaljujući sjajnim servisima Aleksandra Atanasijevića i Marka Ivovića. Nakon neizvesne završnice, Srbija je uspela da osvoji treći set.

Nakon osvojenog trećeg seta, srpski tim je ušao u ritam i brzo stekao prednost od 8:4. Zahvaljujući izvanrednom servisu Marka Ivovića, Srbija je održavala prednost i na kraju uspela da osvoji četvrti set. U petom setu, ekipa Srbije i Kanade su se borile poen za poen, a nakon nekoliko meč lopti, Srbija je uspela da ostvari pobedu zahvaljujući fantastičnim servisima Aleksandra Atanasijevića i Marka Ivovića.

Na kraju i pored poraza u prethodnoj utakmici, ekipa Srbije je uspela da se vrati i ostvari pobedu u poslednjem meču, čime su se oprostili od svojih navijača na veličanstven način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading