PREKINUT KONCERT ZDRAVKA ČOLIĆA: Vodom PRSKAO publiku, a onda ŠUTNUO flašu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.08.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Čolić napravio je pravi haos na još jednom uspešnom koncertu u Crnoj Gori!

PREKINUT KONCERT ZDRAVKA ČOLIĆA: Vodom PRSKAO publiku, a onda ŠUTNUO flašu! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Velika muzička zvezda Zdravko Čolić prošle noći imao je uspešan koncert u Budvi, a broj prisutnih u publici nije mogao da se prebroji. Čolić je poznat po velikim i uspešnim koncertima, ali ono što je prošle noći uradio je ste šokiralo. 

Naime, u jednom trenutku tokom nastupa, Čola je uzveo flašu vode u ruke, prišao publici i sve ih poprskao. No, tu se nije zaustavio, nakon toga je flašu bacio i nogom šutnuo ka publici. 

Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a komentari su se nizali jedan za drugim:

Foto: Promo foto, Shutterstock, Republika

Zdravko Čolić i Desingerica

 

- "Kakav car", "Ovo je prava muzička zvezda", "Ovo je Desingerica vašeg detinjstva", "A kada Desingerica prska to je problem" - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama. 

Ceo snimak pogledajte u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Pevač je, kao i uvek, zasenio publiku svojim stajlingom. Ipak, priznao je da je ranije mnogi više brinuo o garderobi i davao više novca.

- Nisam se nešto stilizovao. Ovo je jeftino odelo, obično odelo. Prošla su ta vremena, ranije sam ja odlazio u Englesku i tamo kupovao. Bilo je bitno da na bini imaš šiveno odelo i da bude scenski, šljašteće. Svašta se menja kako čovek stari, život se menja, ali ja se nadam pozitivno. U smislu neke zrelosti, druženja, ali i karijere - rekao je Zdravko, pa otkrio za čime žali:

- Žao mi je što retko izdajem CD. Ne znam da li je to zbog saradnika, producenata... Mada i ja poslednjih godina pišem sam pesme. Pre smo za tri meseca pravili ploče, a sada je sve sporije. To mi je žao. Voleo bih da izađe više novih pesama. Postoje pesme koje mlađa publika ponovo otkriva. U 90 odsto slučajeva pesme bolje zvuče uživo nego na snimku.

Foto: instagram.com/bakaprase

Zdravko Čolić napravio haos na nastupu

 

Dino Merlin je nedavno izjavio da mu je Zdravko idol, a Čolić je priznao da li može doći do njihovog dueta.

- Pravljenje dueta je toliko nebitna stvar, to se desi sponatno uvek. Dino i ja smo izneli duet koji je iznad svakog dueta, a to je bilo izvođenje pesme "Kao moja mati" na koncertu što ima više pregleda nego pravi dueti - iskren je bio on.

Često pevači govore o tome kako su oni odbili neku pesmu koja je kasnije postala hit.

- Desi se uvek da ti promakne pesma, ne prepoznaješ je. Neko posle prepozna tu pesmu, bolje mu legne i posle naprave od toga hit. To se dešava - zaključio je kroz smeh pevač za "Blic".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading