''BU'' I PODIGLI DRŽAVU NA NOGE, A BRUTALNE NAPADE NA NOVINARKU INFORMERA NEGIRAJU! Bruka i sramota, aktivisti je vređali i napadali, dozivala Mariniku za pomoć, ona okrenula glavu! (VIDEO)

Autor: V.J.

Vesti

12.08.2024

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicija se ne zaustavlja s provokacijama, napadaju novinare i smeju se, a za svoje traže pravdu, koju i dobiju po zakonu države koju žele da ruše.

''BU'' I PODIGLI DRŽAVU NA NOGE, A BRUTALNE NAPADE NA NOVINARKU INFORMERA NEGIRAJU! Bruka i sramota, aktivisti je vređali i napadali, dozivala Mariniku za pomoć, ona okrenula glavu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Informer TV, Printscreen/N1

Dvostruki aršini opozicije, lažnih aktivista i Šolakovih medija nemaju granice.

Juče je tokom blokade železničke stanice Prokop od gorenavedenih napadnuta novinarka Informera Branka Lazić, koja je samo obavljala svoj posao - izveštavala je o protestima opozicije, ne vređajući nikoga i ne ugrožavajući ničiju sigurnost.

Ipak, to se ne može reći za predstavnike ovih protesta, i to uglavnom muškaraca, s predvodnicima Ivanom Bjelićem i Nikolom Ristićem, koji su Branku Lazić napali dok se uključivala uživo u program. 

U nekoliko trenutaka oko nje se stvorila masa ljudi koja je vikala na nju, vređala je najgnusnije, unosila joj se u facu i gurala sendvič u usta. Ovo maltretiranje mogla je da vidi čitava nacija, koja je ostala zgrožena ponašanjem najpre prema jednoj ženi, a zatim i novinarki koja je samo radila svoj posao, a koja se našla na meti napada samo zato što nije zaposlena u Šolakovim medijima. Ne samo da niko nije osudio ovaj incident, već tvrde da je inscenirala sve i da nije napadnuta, a istina se može videti na snimku:

 

 

Ivan Bjelić, Nikola Ristić i Jevđenije Julijan Dimitrijević su zbog ovih napada privedeni i osuđeni zbog kršenja javnog reda i mira - Bjeliću 40 dana zatvora, dok je Ristiću i Dimitrijeviću određen pritvor od 30 dana zatvora.

N1, Nova S, Danas, Direktno, hrvatski mediji, svi su se zajedno ujedinili, ali ne da bi pružili podršku koleginici, već da bi je još dodatno linčovali, a njene napadače ''dizali u nebesa'' i veličali.

Nasilje im sada ne smeta, ali kada je prolaznik tokom jednog od uključenja u program N1 prišao novinaru ove televizije Mladenu Savatoviću i rekao :''Bu'', nakon čega su ušli u verbalni, a zatim i fizički, okršaj podignuta je čitava država na noge. Najstrašnije su osudili, kako oni kažu, ''nasilje'' nad njihovim novinarom, alarmirali sve moguće ustanove, novinska udruženja i svi su istog trenutka reagovali, te je napadač  M. G. uhapšen dva dana kasnije, priveden i teretio za krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu.

 

 

Tada su bili zadovolji, tada im je to bilo u redu i država im je tada odgovarala, a sada na sva usta apeluju na puštanje demonstranata, veličaju njihov nasilni akt na novinarku Informera i osuđuju državne organe jer su odmah reagovali protiv nasilja, protiv kog se i oni, podsetimo, navodno bore.

Ono što dodatno zabrinjava, ali ne iznenađuje, jeste činjenica da je politička predstavnica opozicije i jedna od organizatorki skupova za rušenje vlasti u Srbiji, Marinika Tepić ostala nema na vapaje Branke Lazić, koja ju je dozivala iz skupine koja ju je napadala i vređala. Novinska udruženja su ostala nema. Svi su koji su prvi tu da napadnu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da se busaju kako se bore za ovu zemlju i narod, ostali su nemi na javni linč jedne žene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading