DOBRO NISU SRUŠILI PARIZ: Potpuni haos - Novak ignorisao obezbeđenje i učinio neshvatljivo! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

03.08.2024

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po ko zna koji put je pokazao svoju sportsku, ali i ljudsku veličinu

DOBRO NISU SRUŠILI PARIZ: Potpuni haos - Novak ignorisao obezbeđenje i učinio neshvatljivo! (VIDEO)

Foto: Starsport

Najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković obezbedio je plasman u finale teniskog turnira na Olimpijskim igrama 2024 u Parizu i u nedelju 4. avgusta boriće se svoje prvo najsjajnije odličje na najvećoj svetskoj sportskoj smotri, čime bi stigao do kompletiranja "karijernog Gran slema".

U polufinalu Đoković je rezultatom 2:0 (6:4, 6:2) savaldao Italijana Lorenca Musetija, tako da će se, kao što se i pred OI 2024 očekivalo u finalu sastati sa Špancem Karlosom Alkarazom.

Veliki broj srpskih navijača bodreio je Novaka sa tribina stadiona "Filip Šatrije", a mnogi od njih su se nadali da i nakon meča mogu videti najboljeg tenisera na planeti i posle meča. Okupili su se navijači i uz pesmu "Izađi mala" koju su ovoga puta prepevali u "Izađi Nole", dozivali su svog sportskog idola.

Na iznenađenje svih prisutnih, Novak Đoković je čuo skandiranje svojih fanova i pojavio se pred njima. Ignorisao je i postavljeno obezbeđenje, ušao je u okupljenu masu i sa njima podelio radost osvajanja nove olimpijske medalje za Srbiju, a svi se nadaju da će ona u nedelju u poslepodnevnim satima dobiti i zlatni sjaj.

 

 

Da podsetimo, na put udo velikog finala Novak Đoković je redom pobeživao Australijanca Metjua Ebdena 2:0 (6:0, 6:1), Rafaela Nadala 2:0 (6:1, 6:4), Dominika Kepfera 2:0 (7:5, 6:3), Stefanosa Cicipasa 2:0 (6:3, 7:6) i već pomenutog Lorenca Musetija 2:0 (6:4, 6:2), tak da u veliko finale ulazi bez izgubljenog seta, sa samo jednim koji je dobio u taj-brejku.

Sada ostaje da se odmori i pripremi za verovatno i najvažniji meč poslednjih godina. Novak se nalazi pred osvojanjem zlatne olimpisjke medalje, ali i "karijernog Gren slema".

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading