ŠTETA! Džudisti Srbije ostali bez medalje, Brazilci preveliki zalogaj!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bravo za naše džudiste!

ŠTETA! Džudisti Srbije ostali bez medalje, Brazilci preveliki zalogaj!

Foto: Screenshot

Džudisti Srbije nisu uspeli da osvoje medalju na Olimpijskim igrama u meču repasaža protiv Brazila. U konkurenciji dama do 70 kilograma, Marica Perišić je poražena od Ketelin Kvadros, dok je Nemanja Majdov izgubio od Rafaela Maseda. Ipak, Milica Žabić je uspela da smanji rezultat pobedom nad Beatriz Souze.

U prvom okršaju, Ketelin Kvadros je ubedljivo savladala našu Maricu Perišić. Iako je naša takmičarka pružila snažan otpor, Kvadros je pokazala izuzetnu veštinu i zasluženo odnela pobedu. Nemanja Majdov je imao izuzetno izazovan meč protiv Rafaela Maseda. Nakon šestominutne borbe, Majdov je dobio treći penal i na taj način izgubio meč. Ipak, njegova borba i upornost su svakako vredni divljenja.

Foto: OKS/X

Džudisti Srbije

Milica Žabić je uspela da smanji rezultat pobedom nad Beatriz Souze. Njena brzina i veština su došle do izražaja, a pobeda je stigla nakon samo 23 sekunde, ostavljajući snažan utisak na publiku. Potom je Aleksandar Kukolj stupio na scenu protiv Rafaela Silve, ali je Brazilac bio preveliki zalogaj za Srbinu i to je bilo 3:1 za Brazil. Potvrdu Brazilaca je potvrdila Rafaela Silva koja je salvadala Milicu Nikolić.

Ovaj poraz ne umanjuje dostignuća džudista Srbije na Olimpijskim igrama, a njihov trud i predanost su vredni divljenja. Srbija može biti ponosna na svoje džudiste i njihov doprinos na najvećoj svetskoj sportskoj smotri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading