LJUBI BAŠ ČESTO GUBE KOMPAS KADA JE NOVAK U PITANJU: Nove sramne optužbe na račun Đokovića!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upiru prstom u njega zbog OVOG!

LJUBI BAŠ ČESTO GUBE KOMPAS KADA JE NOVAK U PITANJU: Nove sramne optužbe na račun Đokovića!

Foto: Profimedia

Novak Đoković, jedan od najpoznatijih svetskih tenisera, ponovo je bio u centru pažnje nakon meča sa Stefanosom Cicipasom. Iako je tokom meča imao problema sa povređenom nogom, Đoković je uspeo da trijumfuje, ali je njegova povreda izazvala lavinu komentara među navijačima i ljubiteljima tenisa.

Tokom meča, Đoković je osetio oštar bol u kolenu, što je izazvalo zabrinutost među njegovim pristalicama.

- Bol je bio oštar, ali je onda počeo da popušta i mogao sam da nastavim - rekao je Đoković.

Međutim, nakon što je Novak uspeo da pobedi, pojavile su se kontroverze i negativni komentari među navijačima. Mnogi su izrazili sumnju u iskrenost Đokovićeve povrede, tvrdeći da je navodno povređenje samo još jedan trik kako bi dobio prednost u meču.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

- Ne mogu da verujem da opet folira da je povređen! Tako uvek, kaže da je povređen i onda pobedi meč. Nekada sam bio navijač, sada više nisam - glasio je jedan od komentara koji su se pojavili nakon meča.

Ipak, uprkos kontroverzama, Novak Đoković je pokazao svoju odlučnost i borbenost na terenu. Njegova sposobnost da se izbori sa povredom i da nastavi meč do pobede samo je još jedan primer njegove izuzetne mentalne i fizičke snage.

Đoković je još jednom dokazao svoju izuzetnu sportsku veštinu i upornost, ali i pokrenuo raspravu o granici između povrede i odlučnosti. Sledi nastavak teniske sezone, a Novak će sigurno nastaviti da privlači pažnju sportske javnosti svojim izuzetnim talentom i izazovima sa kojima se suočava na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading