NOVAK OSTAJE BEZ MEDALJE?: Kako će ovo uticati na Đokovića?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole pred velikim izazovom.

NOVAK OSTAJE BEZ MEDALJE?: Kako će ovo uticati na Đokovića?!

Foto: Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra polufinale Olimpijskih igara u Parizu protiv Lorenca Musetija danas od 19 časova. Nole je juče bio bolji od Stefanosa Cicipasa, a sve je zabrinulo njegovo koleno. On se požalio na povredu, a skupio je snage da završi meč i ponovo pokazao da je mentalna gromada. 

Đoković i Museti su već igrali ove godine na Vimbldonu, kad je Novak dobio nakon napornog meča sa 3:2. Italijan je pred ovaj okršaj istakao da je spreman da osvoji medalju, te da igra najbolje u životu.

- Igram najbolje u životu. Spreman sam da osvojim medalju koju čekamo tačno sto godina - naveo je Museti.

Foto: Tanjug/AP

Lorenco Museti

Osvrnuo se na poslednji meč protiv prvog nosioca u prestonici Francuske, protiv kog ima samo jednu pobedu u šest međusobnih susreta.

- Protiv Novaka sam nedavno baš ovde izgubio u pet setova. Bila je to velika borba i mislim da je presudila ta razlika od trećeg do petog seta u smislu iskustva i fizičkih mogućnosti. Olimpijski turnir se, s druge strane, igra na dva dobijena seta i očekujem da mi to pomogne - zaključio je Museti.

Videćemo kako će Novak igrati povređenim kolenom, ali se svi nadamo da će skupiti snage i konačno doći do tog olimpijskog zlata, koje mu nedostaje u karijeri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading