FRANCUZI - DA VAM POJASNIMO ŠTA TAČNO ZNAČI "NAVIJAM ZA NOVAKA!" Familija srpskog asa ZAPALILA mreže! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapa dole.

FRANCUZI - DA VAM POJASNIMO ŠTA TAČNO ZNAČI "NAVIJAM ZA NOVAKA!" Familija srpskog asa ZAPALILA mreže! (FOTO)

Foto: Starsport

Novak Đoković, jedan od najboljih tenisera sveta, ostvario je zapažen uspeh osvajanjem mesta u finalu Olimpijskih igara u Parizu. U polufinalnom meču, Đoković je demonstrirao svoje izuzetno sportsko umeće i odigrao izuzetno uzbudljiv meč koji je bio ispunjen emocijama i podrškom.

Posebno emotivan trenutak zabeležen je nakon pobede Novaka Đokovića, kada je njegov tast ustao sa srpskom zastavom. Njegova porodica, koja mu pruža neizmernu podršku, bila je prisutna na tribinama tokom ovog veličanstvenog događaja. Tast i tašta, Miomir i Vera, aktivno su navijali za Novaka, pružajući mu podršku i energiju tokom meča.

Nakon osvajanja mesta u finalu, Novak Đoković je podelio svoje emocije i misli. Istakao je da je ovo bio izuzetno važan trenutak za njega, te da je rešen da ide korak dalje i osvoji zlato. Njegove reči odražavaju duboku posvećenost i želju da predstavlja svoju zemlju na najvišem nivou.

Foto: printscreen/Instagram

 

U finalu Olimpijskih igara u Parizu, Novak Đoković će se suočiti sa Špancem Karlosom Alkarazom. Očekuje se da će ovo biti nezaboravan meč, posebno zbog istorije njihovih prethodnih susreta. Alkaraz i Đoković su već imali priliku da se susretnu na terenu, a publika nestrpljivo iščekuje ishod ovog duela.

Novak Đoković je pokazao izuzetnu posvećenost i odlučnost da osvoji zlatnu medalju za svoju zemlju. S obzirom na njegovu dosadašnju sportsku karijeru i izuzetne veštine, finale Olimpijskih igara u Parizu predstavljaće izuzetno uzbudljiv sportski događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading