SRAMOTA! MRZE SVE ŠTO JE SRPSKO! Šolakov medij navija za ALKARAZA protiv Đokovića!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozno!

SRAMOTA! MRZE SVE ŠTO JE SRPSKO! Šolakov medij navija za ALKARAZA protiv Đokovića!

Foto: Starsport

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković je pred ogromnim uspehom i na korak od pisanja istorije. Nole će sutra od 14.00 časova odmeriti snage sa Karlosom Alkarazom u finalu Olimpijskih igara u Parizu na čuvenom terenu ''Filip Šatrije''. 

Ovaj trenutak je istorijski za Đokovića, pošto u svojoj prebogatoj karijeri nema osvojeno zlato na ovom najprestižnijem takmičenju. Nole je poznat kao veliki patrijota i kada igraj za svoju Srbiju, to nešto posebno za njega i u tim momentima su pojačane emocije. Ovo finale će biti posebno za Novaka, ali i za čitavu našu zemlju koja željno iščekuje Noletovo zlato iz Pariza. 

Cela Srbija sa velikom radosšću prati Novakove uspehe, ali postoje i oni kojima smeta Đokovićev podvig. Naime, u domaćim novinama ''Danas'' osvanuo je naslov ''Alkaraz na putu do zlatnog slema'', što je veoma sramotno. U danu kada je Đoković izborio istorijsko finale Olimpijade i to sa povređenim kolenom, čovek koji je dao zadnju kapi znoja za državu, oni veličaju Španca. 

Foto: Screenshot

Navijaju protiv Đokovića!

Očigledno im smeta sve što je srpsko i ne raduju se uspehu domaćih sportista, a pogotovu veličine kao što je Novak Đoković, koji je najbolji ambasador Srbije u svetu. Ova sramota ne može tek tako da se opere. Nadamo se zlatnoj medalji najboljeg sportiste svih vremena, a onda da se zli jezici i mrzitelji Srbije ućutkaju jednon za sva vremena. Kao što Petar Petrović reče ''Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka''. Tako i oni, samo što je njihova bruka svakim danom sve veća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading