E SRAM TE BILO - ŠTO JE MNOGO PREVIŠE JE! Alkaraz ZAPRETIO Novaku pred FINALE - kakva SAMOUVERENOST ili bolje reći BEZOBRAZLUK?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo mu prilike da se pokaže.

E SRAM TE BILO - ŠTO JE MNOGO PREVIŠE JE! Alkaraz ZAPRETIO Novaku pred FINALE - kakva SAMOUVERENOST ili bolje reći BEZOBRAZLUK?!

Foto: Tanjug/AP

Mladi španski teniser Karlos Alkaraz, koji je nedavno osvojio titule na Rolan Garosu i Vimbldonu, sada ima novi veliki cilj - osvajanje olimpijskog zlata. U najavi finala, Alkaraz je obećao svojim navijačima u Španiji da će im prirediti spektakl i da će im doneti ono što žele - zlato. Njegovo geslo, koje okuplja reči koje počinju na španskom slovom "C" - srce ("corazon"), glava ("cabeza") i "cojones", sada dobija posebno značenje, jer je Alkaraz odlučan da pokaže hrabrost i odlučnost u borbi za olimpijsku medalju.

U finalu Alkaraz će se suprotstaviti Novaku Đokoviću, koji je impresionirao svojom formom na Olimpijskim igrama. Srpski teniser je srušio Lorenca Musetija i izgleda mnogo, mnogo bolje nego pre samo dve sedmice. S obzirom na Đokovićevu izuzetnu formu, neizvesno je ko će odneti pobedu u ovom meču, ali jedno je sigurno - publika će biti svedok spektakla na stadionu "Filip Šatrije".

Foto: Tanjug/AP

Odbrojavamo sitno do dvoboja - Novak i Alkaraz

Očekuje se da će finalni meč između Alkaraza i Đokovića biti jedan od najiščekivanijih na ovogodišnjim Olimpijskim igrama. Navijači širom sveta će sa nestrpljenjem pratiti ovaj meč, u kome će se sastati mladi talentovani teniser i iskusni šampion. Sve oči će biti uprte u teren dok će teniseri dati sve od sebe kako bi ostvarili svoj san - osvajanje zlatne medalje.

Ovo će biti prilika da se vidi ko ima više "cojones" i ko će pokazati srce i glavu potrebne za osvajanje najsjajnijeg odličja na Olimpijskim igrama. Svi ljubitelji tenisa jedva čekaju da vide ko će izaći kao pobednik i odneti zlato kući.

Finalni meč između Alkaraza i Đokovića na Olimpijskim igrama biće prava poslastica za sve ljubitelje tenisa. Očekuje se da će ovo biti meč pun uzbuđenja, borbe i neizvesnosti, a samo najbolji će izaći kao pobednici. Svi smo uzbuđeni da vidimo ko će imati hrabrosti, srca i uma da osvoji zlato na ovogodišnjim Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading