IMALI SMO POTPUNO DRUGAČIJI PLAN! Milojević izneo utiske nakon trijumfa nad Tekstilom!

Autor:

Sport

03.08.2024

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli popravili utisak.

IMALI SMO POTPUNO DRUGAČIJI PLAN! Milojević izneo utiske nakon trijumfa nad Tekstilom!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, izneo je svoje utiske nakon ubedljive pobede srpskog šampiona nad Tekstilcem u Odžacima rezultatom 4:0. Milojević je istakao da je njegov tim imao jasan plan za prvo poluvreme, ali da su se stvari na terenu razvijale drugačije od očekivanog. Ipak, pobeda je na kraju ostvarena u nastavku utakmice.

- Čestitke mojim igračima za nova tri boda. Imali smo potpuno drugačiji plan za prvi deo, međutim protivnički igrači su ga osujetili odličnom igrom. Ipak, u nastavku su stvari došle na svoje mesto, posebno posle prvog gola, kojim smo slomili Tekstilac. Idemo dalje, čekaju nas nove obaveze u šampionatu - izjavio je nakon meča Milojević.

Zvezda u prvih 45 minuta nije imala nijedan šut ka golu, što dovoljno govori o tome koliko je Tekstilac bio dobar u odbrani. Međutim, ono što je najbitnije je da su ostvarena tri boda. Šampion Srbije u narednom kolu igra protiv Novog Pazara na svom stadionu, dok će Tekstilac na megan lučanskoj Mladosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading