JAPANCI SU IPAK MAJSTORI DŽUDOA: Srbija ima šansu za medalju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa od polufinala.

JAPANCI SU IPAK MAJSTORI DŽUDOA: Srbija ima šansu za medalju!

Foto: OKS/X

Džudo sekcija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Olimpijskih igara u ekipnom takmičenju, nakon što je poražena od dominantne japanske selekcije rezultatom 4:1. Iako su srpski takmičari pružili hrabre borbe, japanski tim je pokazao svoju superiornost i odneo ubedljivu pobedu.

Jedina pobeda za naš tim došla je od Milice Žabić, koja je briljantno savladala svog protivnika Riku Takajamu za samo desetak sekundi. Ovaj izuzetan uspeh nije uspeo da preokrene tok meča, ali je svakako bio svetla tačka u borbi.

Strahinja Bunčić se hrabro suprotstavio Abe Hifumiju, ali je na kraju poražen. Marica Perišić, i pored lakše povrede, hrabro se borila protiv Saki Nizoe, iako je rivalka bila u težinskoj kategoriji iznad nje. Nemanja Majdov takođe nije uspeo da ostvari pobedu, ali je pokazao izuzetnu izdržljivost i hrabrost u borbi.

Iako je poraz težak udarac, Srbija ima priliku da se bori za bronzu u repasažu. Naš tim će se suočiti sa poraženim iz duela Nemačka - Brazil, gde će imati priliku da pokaže svoju borbenost i odlučnost u osvajanju medalje. Navijači širom Srbije pružaju punu podršku našim džudistima i nadaju se da će uspeti da ostvare uspeh u repasažu i osvoje medalju za našu zemlju. Ovo je veliki uspeh za ekipni džudo Srbije i istorijski rezultat. Nadamo se da će naš nacionačni tim doći do odličja i učiniti zemlju ponosnom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading