ORLOVI PREKO SUDANA DO ČETVRTINE FINALA

Autor: Promo

Olimpijske igre 2024

03.08.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Srbije zatvaraju grupnu fazu olimpijskog turnira za košarkaše

ORLOVI PREKO SUDANA DO ČETVRTINE FINALA

Foto: AdmiralBet

Sinoć smo imali priliku da gledamo Novaka Đokovića u borbi za finale, kao i 3x3 basketaše u duplom programu i reprizi finala Olimpijskih igara u Tokiju. U Parizu je osvanuo novi olimpijski dan, već se polako zaboravlja šta se sve juče desilo, a sve oči domaće javnosti će biti uperene na večerašnji duel između Srbije i Južnog Sudana na zatvaranju grupne faze OI. 

Ovaj meč 3. kola grupe C je na programu od 21 čas, a obe ekipe imaju po poraz i pobedu. Interesantno je da su obe ekipe pobede upisale protiv Portorika, dok su porazi došli protiv SAD-a, a pobeda u večerašnjem okršaju podrazumeva drugo mesto u grupi i plasman u četvrtinu finala turnira.

Pred nama je još jedan uzbudljiv dan u Parizu, a kako bi dodatno uživali u nastupima naših najboljih sportista, kladionica AdmiralBet je spremila Admiralske igre koje vam donose pet novih disciplina u kojima možete uživati paralelno sa Olimpijskim igrama. Te discipline su podeljene na republika, kao što su dizanja kvota i klađenje slobodnim stilom, i na slot discipline (penjanje na Olimp i brzo okretanje slotova), ali to nije sve. Tokom trajanja OI možete da računate na 25% popusta na sve pice u AdmiralBet PUB-ovima, dok svaki tiket odigran u lokalu koji sadrži 4 para, sa ulogom od 500 dinara ili više, vam donosi gratis piće. Takođe, 50 igrača koji na svoje društvene mreže izbace najbolje fotografije ili snimke iz AdmiralBet lokala će osvojiti paket Carlsberg piva uz #mojAdmiralBetlepsiodPariza.

Od navedenih disciplina ljubiteljima košarke će biti najinteresantnija disciplina dizanja kvota koja donosi uvećane 1,95 kvote na događaje koji imaju dva moguća ishoda. Pored toga, očekuje vas i veliki broj antepostova i specijala,a tu je i mogućnost vezivanja igrača na način koji ranije nije bio moguć.

Ove discipline su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Posetite AdmiralBet.rs, pogledajte kompletnu olimpijsku ponudu i uživajte u najvećem sportskom događaju na planeti, samo u AdmiralBetu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading