OŠTEĆENI SMO! Srpski džudista ZAGRMEO nakon poraza od Japana!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovi reči odzvanjaju Parizom!

OŠTEĆENI SMO! Srpski džudista ZAGRMEO nakon poraza od Japana!

Foto: Profimedia

Srpski džudo miks tim nije uspeo da se plasira u polufinale Olimpijskih igara, pošto je poražen od japanske reprezentacije. Nakon meča, Strahinja Bunčić, jedan od članova tima, podelio je svoje utiske.

- Očekivali smo težak meč protiv apsolutnih favorita, ali smo ipak uspeli da budemo konkurentni. Majdov i ja smo se borili protiv olimpijskih šampiona i dali smo sve od sebe. Nismo se obrukali, iako smo svesni da su oni kandidati za osvajanje zlatne medalje. Sada se okrećemo repasažu i čekamo protivnika, Nemačku ili Brazil. Bez obzira na to ko će biti naš naredni protivnik, spremni smo da se borimo - naveo je Bunčić.

Foto: Profimedia

Strahinja Bunčić

Srpski džudista veruje u bronzu, ali je zagrmeo i poručio da su oštećeni.

- Verujemo u bronzu i nadamo se, iako smo ovde oštećeni. Nas troje radi u kategorijama koje nisu naše, ali borićemo se, daćemo sve od sebe, pa šta bude neka bude. Izbacili smo Holanđane koji imaju svetsku i evropsku medalju u tom miksu - istakao je Strahinja Bunčić.

Nakon poraza od Japana, srpski džudo miks tim još jednom pokazao je svoju borbenost i odlučnost da se izbori za što bolji plasman na Olimpijskim igrama. Svi ljubitelji džudoa sa nestrpljenjem očekuju naredne mečeve i nadaju se uspehu srpskih takmičara. Naš tim će se suočiti sa poraženim iz duela Nemačka - Brazil, gde će imati priliku da pokaže svoju borbenost i odlučnost u osvajanju medalje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading