OFK BEOGRAD LIDER NA TABELI: Tim sa Karaburme remizirao sa Novim Pazarom!

Autor:

Sport

03.08.2024

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija izabranika Sima Krunića.

OFK BEOGRAD LIDER NA TABELI: Tim sa Karaburme remizirao sa Novim Pazarom!

Foto: Starsport

Fudbaleri OFK Beograda su nakon remija bez golova sa ekipom Novog Pazara uspeli da zadrže neporažen niz i osvoje bod, čime su se popeli na vrh tabele Superlige Srbije. Iako nije bilo golova, utakmica je bila vrlo ravnopravna, a Romantičari su uspeli da ostanu neporaženi na jugozapadu Srbije.

Sa osvojenim bodom, OFK Beograd je preskočio Partizan i zauzeo prvo mesto na tabeli. Nakratko ili možda čak i do kraja kola, ekipa OFK Beograda se našla na čelu tabele, ali se već spekuliše da bi Crvena zvezda mogla preuzeti tu poziciju ukoliko ostvari pobedu nad Tekstilcem večeras u gostima, s obzirom na bolju gol-razliku.

OFK Beograd je startovao sezonu sa dve uzastopne pobede - protiv Mladosti u Užicu, kao i na "Lagatoru" protiv Tekstilca iz Odžaka. Ovaj novi bod samo je potvrdio dobar početak sezone za ekipu OFK Beograda. Utakmica je protekla bez prisustva publike, što je prava šteta s obzirom na zanimljivost meča i borbu za prvu poziciju na tabeli.

Pored OFK Beograda, Crvena zvezda se ističe kao ozbiljan konkurent za prvo mesto, te bi pobeda nad Tekstilcem mogla značiti preuzimanje liderske pozicije na tabeli Superlige Srbije. Ovaj remi je samo dodatno začinio već uzbudljivu sezonu Superlige Srbije, obećavajući zanimljive borbe za vrh tabele u narednim kolima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading