ALKARAZ GAZI KA MEDALJI! Amerikanac je za njega MALA BEBA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karlitos spreman za polufinale!

ALKARAZ GAZI KA MEDALJI! Amerikanac je za njega MALA BEBA!

Foto: www.profimedia.rs

Španski teniser Karlos Alkaraz ostvario je značajan uspeh plasiravši se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu. U četvrtfinalu je pobedio Amerikanca Tomija Pola rezultatom 2:0, sa setovima 6:3, 7:6. Meč je trajao jedan sat i 59 minuta, tokom kojeg je Alkaraz demonstrirao izuzetnu borbenost i tenisku veštinu.

U prvom setu, Alkaraz je uspeo da napravi brejk u prvom gemu, što mu je omogućilo da povede. U drugom setu, Pol je uzvratio brejkom i poveo sa 5:3, servirao je za izjednačenje u setovima, ali je Alkaraz uspeo da se vrati i izjednači. Set je odlučen u taj-brejku, koji je Alkaraz dobio, potvrđujući svoju mentalnu i fizičku spremnost.

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz - pobednik meča

U polufinalu, Alkaraz će se suočiti sa pobednikom meča između Norvežanina Kaspera Ruda i Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima. Očekuje se da će Alkaraz i u narednim mečevima pružiti izuzetne sportske performanse i nastaviti da oduševljava svoje navijače.

Karlos Alkaraz, trenutni broj 1 na ATP listi, do sada je stekao reputaciju kao jedan od najboljih mladih tenisera. Njegov uspeh na Olimpijadi dolazi nakon niza impresivnih nastupa na velikim turnirima ove godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tomi Pol - nažalost nije uspeo da se plasira u polufinale

U poslednjem periodu, Alkaraz je osvojio nekoliko ATP titula i impresionirao svojom igrom na svim podlogama. Njegova sposobnost da se nosi sa velikim pritiscima i pokazuje izuzetne veštine na terenu čine ga jednim od glavnih kandidata za osvajanje medalje na ovom prestižnom takmičenju.

Alkarazov put ka zlatnoj medalji u Parizu pratiće velika pažnja ljubitelja tenisa širom sveta, dok on nastavljada piše istoriju svojih sportskih dostignuća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading