"NE IGRAM ZA SEBE!" Alkaraz svaku pobedu POSVETIO NJOJ!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona mu daje snagu.

"NE IGRAM ZA SEBE!" Alkaraz svaku pobedu POSVETIO NJOJ!

Foto: Tanjug/AP

Jedan od favorita za medalju, španski teniser Karlos Alkaraz, priznao je da je osetio umor tokom meča protiv Amerikanca Tomija Pola, ali je ipak uspeo da se plasira u polufinale Olimpijskih igara.

Pol je čak vodio 5:2 u drugom setu, ali je Alkaraz uspeo da se izvuče i završi meč u svoju korist, postigavši pobedu u dva seta. Alkaraz je izjavio da je danas bio umoran, ali da je igranje za Španiju za njega jedna od najvećih stvari.

Danas sam realno bio umoran, ali igrati za Španiju za mene je jedna od najvećih stvari. Osetio sam umor u drugom setu, ali setio sam se da ne igram samo za sebe, već i za sve u Španiji, i to me je podiglo, dalo mi snage da se borim za svaku loptu – rekao je Alkaraz.

Španac sada čeka pobednika meča Ože-Alijasim u polufinalu, gde će pokušati da ostvari novi uspeh na Olimpijskim igrama.

 

 

Alkaraz je dodao da je svestan izazova koji ga očekuju, ali da veruje u svoje sposobnosti i da će dati sve od sebe da dođe do zlata.

Karlos je u dosadašnjem delu turnira pokazao izvanrednu formu, pobedivši nekoliko visokorangiranih protivnika. Njegov trener je izjavio da je Karlos vredno trenirao i da je spreman za najteže izazove.

Polufinalni mečevi se očekuju sa velikim interesovanjem, a navijači širom sveta prate svaki korak svojih omiljenih sportista.

Organizatori su saopštili da će mečevi biti održani na centralnom terenu, uz maksimalne mere bezbednosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading