ZA ANGELINU SLEDI VELIKI IZAZOV: Evo kada će se Topićeva boriti za medalju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh za Angelinu.

ZA ANGELINU SLEDI VELIKI IZAZOV: Evo kada će se Topićeva boriti za medalju!

Foto: Profimedia

Srpska atletičarka Angelina Topić uspela je da se plasira u finale Olimpijskih igara uprkos povredi zgloba koju je doživela tokom zagrevanja. Iako je zauzimala poslednje, 12. mesto, njena borba i odlučnost su joj omogućile da se plasira u finale, gde će imati priliku da se bori za medalju.

I pored povrede zgloba, Angelina Topić je uspela da pokaže svoju izuzetnu snagu i volju za uspehom. Njena odlučnost i hrabrost su je dovele do finala, gde će imati priliku da se takmiči sa najboljim sportistima iz celog sveta.

Foto: Profimedia

Angelina Topić

Finalna borba u disciplini skok uvis za žene biće održana u nedelju, 4. avgusta, s početkom u 19:55 časova. Svi ljubitelji atletike imaće priliku da prate Angelinin nastup i da joj pruže podršku dok se bori za veliki uspeh na Olimpijskim igrama.

Do sada, jedinu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama doneli su Damir Mikec i Zorana Arunović u disciplini 10 metara vazdušni pištolj, parovi. Angelina Topić ima priliku da se pridruži njihovom uspehu i da donese još jednu medalju Srbiji.

Ovako nešto što je uradila Angelina se ne viđa često. Sa 19 godina videti ovaku odlučnost i hrabrost, zrelost, to je za svaku pohvalu. Sada za Topićevu sledi veliki izazov, a to je finalo. Nadamo se da će povreda biti prošlost i da će se za samu završnicu najprestižnijeg takmičenja sve srediti i biti na svom mestu. Sa srećom Angelina, već si Srbiju učinila ponosnom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading