EVO KAKO JE ANGELINA TOPIĆ IZBORILA FINALE OI: MOĆNE reči Dragutine su bile ključ!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki motivator, a pre svega najbolji tata!

EVO KAKO JE ANGELINA TOPIĆ IZBORILA FINALE OI: MOĆNE reči Dragutine su bile ključ!

Foto: Starsport

Angelina Topić je svojim neverovatnim performansom u kvalifikacijama Olimpijskih igara privukla pažnju čitavog sveta. Iako je imala povređenu nogu i faktički nije imala pravi zalet, uspela je da preskoči visinu od 192 centimetra, ostavljajući sve prisutne u neverici. Suze radosnice na kraju takmičenja i urlik njenog oca Dragutina samo su dodatno istakli snagu i odlučnost ove neverovatne sportistkinje.

Foto: X/Screenshot

Emotivni Dragutin Topić

Uz podršku oca Dragutina, Angelina je demonstrirala neverovatnu snagu volje i izuzetnu mentalnu izdržljivost. Iako je još uvek neizvesno da li će moći da se takmiči u finalu, cela porodica Topić ostaje pozitivna i ohrabruje Angelinu da se oporavi na vreme.

Jedan od ključnih momenata iza scene bio je razgovor između Angele i njenog oca Dragutina. On je pružio ćerki reči podrške i motivacije koje su bile od presudnog značaja.

- U prvom trenutku zaista nisam verovala da mogu. Dao mi je dodatnu motivaciju, ali znam da je ona u neku ruku lažna, rekao mi je da i žmureći mogu da skočim iz mesta i sa dve noge u pola noći. Stvarno na trneingu sa lakoćom prelazim neke ove stvari, ali ovako nešto nisam prošla u životu i izgledalo mi je da će finale u Parizu biti nemoguće - istakla je Angelina.

Foto: Profimedia

Angelina Topić

Finale je zakazano za nedelju od 19:55 na stadionu "Sen Deni", a ceo svet sa nestrpljenjem iščekuje da vidi hoće li Angelina uspeti da se oporavi i ponovo pokaže svoje neverovatne sposobnosti. Ovaj događaj sigurno će ostati upamćen kao jedan od najdramatičnijih trenutaka u istoriji Olimpijskih igara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading