MUNJEVITA REAKCIJA CECINOG OBEZBEĐENJA! Nepoznata ženska osoba SKOČILA NA KAPIJU VILE RAŽNATOVIĆ - oglasila se pevačica!

Autor:

Zabava

02.08.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se dogodilo u deliću sekunde!

MUNJEVITA REAKCIJA CECINOG OBEZBEĐENJA! Nepoznata ženska osoba SKOČILA NA KAPIJU VILE RAŽNATOVIĆ - oglasila se pevačica!

Foto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ/Instagram/Ceca Ražnatović

Velika balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je doživela iznenađenje koje je privuklo veliku pažnju, a sve se dogodilo u porodičnoj vili Ražnatovića na Dedinju.

Naime, jedna nepoznata obožavateljka uspela je da baci kesu sa poklonom preko visoke ograde u dvorište Cecine vile, što je izazvalo nevericu i fascinaciju kod naše pevačice.

Foto: Ata images

Ceca

Ovaj neobičan gest nije promakao Ceci i njenom obezbeđenju. Iako su u početku smartali da je to bio napad na Cecinu vilu, ispostavilo se da je sve u redu. Punu zahvalnost i uzbuđenje zbog poklona, Ceca je odlučila da podeli sa svojim pratiocima putem društvenih mreža. Na snimku koji je objavila, može se videti kako pevačica sa oduševljenjem komentariše gest svoje obožavateljke.

Ceca je na društvenim mrežama napisala: "Kakva preciznost... A tek ljubav," dodajući roze srce kao znak svoje zahvalnosti i emocija. U kesi su se nalazili različiti pokloni koje je obožavateljka pripremila kao izraz svoje ljubavi i divljenja prema Ceci. Pokloni su bili pažljivo odabrani, a svaki detalj je odražavao duboko poštovanje i obožavanje koje fan ima prema pevačici.

Republika

Foto: Instagram/Ceca Ražnatović

Cecin fan

- Kakva preciznost... A tek ljubav - napisala je Ražnatovićka, te dodala roze srce.

Ova situacija je Ceca dodatno razveselila i podsetila je na to koliko su fanovi posvećeni i kreativni u izražavanju svoje ljubavi. Kao i uvek, Ceca ceni svaki znak pažnje i ljubavi koji dolazi od njenih fanova, i ovakvi gestovi su za nju poseban izvor inspiracije i radosti.

U kesi su se nalazili pokloni kojim je obožavateljka izrazila svoju ljubav i divljenje prema Ceci. Ražnatovićki se ovo posebno dopalo, te kao i uvek ceni svaki vid ljubavi koje dobija od svojih vernih fanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading