"IMALA SAM TEŽAK ŽREB!" Milica priznala GREŠKU - a sada čeka REPASAŽ da je ispravi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije sve izgubljeno.

"IMALA SAM TEŽAK ŽREB!" Milica priznala GREŠKU - a sada čeka REPASAŽ da je ispravi!

Foto: printscreen/Instagram

Milica Žabić nažalost nije uspela da se plasira u polufinale na Olimpijskim igrama. U meču koji je odigrala protiv Izraelke Raz Herško, doživela je poraz, te nije uspela da se plasira u polufinale. Iako je dala sve od sebe, protivnica je zasluženo bila bolja, ostavljajući srpsku sportistkinju izvan borbe za medalju.

Iako se nije plasirala u polufinale, Milica je pokazala izuzetan talenat i hrabrost na Olimpijskim igrama. Ona je nakon meča izjavila da se trudila da sebi raščisti put, međutim žreb joj je teško pao, ali isto tako krivi sebe, jer je dopustila sebi grešku koja je koštala poraza.

- Obzirom da sam imala do sada tri meča, dva pobeđena i da sam imala izuzetno težak žreb i da sam nekako baš sebi krčila sebi put jako, ajde tako da kažem.. Izgubila sam sada u četvrtfinalu od takmičarke iz Izraela, napravila sam grešku koja me je ovog puta koštala pobede, ali svakako da ne gubim nadu prolazim u repasaž - rekla je Milica.

 

 

Nije sve izgubljeno, pošto će Milica danas u popodnevnim časovima imati priliku za repasaž, te će imati šansu da dođe do odličija. Za takav poduhvat biće joj potrebne dve pobede, a ona nestrpljivo čeka takmičarku.

- E sad čekam samo takmičarku sa kojom ću raditi...I ja se nadam da cu ući u izbor za takmičenje za bronzanu medalju - dodala je Žabić za kraj.

Njen doprinos srpskom sportu je neprocenjiv, i ona će sigurno nastaviti da inspiriše mlade generacije sportista u Srbiji, a na nama je da je danas podžimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading