IZRAELKA "SPAKOVALA" MILICU! Srpkinja nije uspela da se plasira u POLUFINALE, ali i dalje je moguća BRONZA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje ima veliku podršku.

IZRAELKA "SPAKOVALA" MILICU! Srpkinja nije uspela da se plasira u POLUFINALE, ali i dalje je moguća BRONZA!

Foto: Profimedia

Džudistkinja Milica Žabić, predstavnica Srbije u kategoriji preko 78 kilograma, izborila se za plasman u četvrtfinale olimpijskog turnira. Nakon impresivne pobede nad Italijankom Azijom Tavano u prvom kolu, uspela je da savlada i Kubanku Idalis Ortiz, olimpijsku vicešampionku, koja je eliminisana zbog tri šido kazne. Ovaj izuzetan uspeh predstavlja svojevrsno iznenađenje, ali i potvrdu talenta i upornosti mlade srpske sportiskinje.

Podsetimo, Žabićeva je za samo 22 sekunde eliminisala Tavano u šesnaestini finala na Olimpijskim igrama u Parizu. Ova brza pobeda pokazala je snagu i veštinu kojom Žabić vlada u džudo sportu. Njen izuzetan talenat i sposobnost da brzo završi borbu privukli su pažnju kako publike, tako i stručnjaka.

Međutim u sledećem meču koji je odigrala protiv Izraelke Raz Herško, doživela je poraz, te nije uspela da se plasira u polufinale. Iako je dala sve od sebe, protivnik je zasluženo bio bolji, ostavljajući srpsku sportistkinju izvan borbe za medalju.

Iako se nije plasirala u polufinale, Milica je pokazala izuzetan talenat i hrabrost na Olimpijskim igrama. Njen doprinos srpskom sportu je neprocenjiv, i ona će sigurno nastaviti da inspiriše mlade generacije sportista u Srbiji. Svi zajedno ostajemo uz nju i želimo joj mnogo uspeha u budućim takmičenjima.

I pored ovog poraza, Milica Žabić ima veliku podršku svojih navijača i ljubitelja džudo sporta širom sveta. Njen trud, predanost i borbeni duh su nešto što će je sigurno ohrabriti u narednim izazovima, a njeni fanovi sa nestrpljenjem očekuju njen sledeći nastup na velikim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading