VAZURA, OVAKO TO RADE NORMALNI ČELNICI: Kad se tako jako izblamiraš, onda - daš otkaz

Autor:

Sport

01.08.2024

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Logičan potez posle katastrofe

VAZURA, OVAKO TO RADE NORMALNI ČELNICI: Kad se tako jako izblamiraš, onda - daš otkaz

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Dve katastrofe u jednom danu za srpski fudbal - mnogo je. Samo što je makar jedan klub svestan odgovornosti, pošto je generalni direktor Radničkog iz Kragujevca Igor Konatar nakon šokantnog ispadanja od barskog Mornara posle penala odlučio da podnese ostavku.

- Posle jučerašnjeg poraza u Podgorici, osećam moralnu odgovornost da kao direktor prvi podnesem ostavku. Očekivali smo pobedu, baš kao što sada osećam da smo izneverili naše verne navijače i ljubitelje fudbala. Smatram da sam prvi od koga se očekuje da preuzme odgovornost za pretrpljeni poraz, koji doživljavam kao veliku bruku za klub, grad i državu. Nastala situacija je nešto što me, žargonski rečeno, „razjeda“ i upravo takvo osećanje je razlog čina, koji ću odmah po povratku sa odmora, odnosno, narednih nekoliko dana i praktično realizovati. Časno sam i sa velikim namerama ušao u upravnu strukturu ovog kluba, postigli smo mnogo, ali sam lično očekivao mnogo više, piše u saopštenju Konatara i dodaje se:

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Radničkog

- Sve sto sam obećao u vezi sa rekonstrukcijom našeg stadiona, završiću do kraja, u toku otkaznog roka od 30 dana. Ovo je vrsta moralne obaveze koju osećam u sebi, da preuzmem odgovornost i dam ostavku na funkciju direktora, ne ulazeći u to čija je najveća odgovornost za ovakav rezultat i poraz naše ekipe. Zahvaljujem se svima na podršci koja nam je ukazana, a FK Radnički 1923, čiji navijač ostajem i dalje, želim mnogo uspeha na svim poljima u predstojećem periodu.

Podsetimo, samo nekoliko časova pre njih, Partizan je ukupnim rezultatom 9-2 izgubio od Dinama iz Kijeva i ispao iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Ali, odgovornost za to izgleda niko ne snosi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading