NAJSLAĐA FOTKA! JOKIĆEVA ĆERKICA BODRI TATU U LILU: Ništa bez dresova Srbije i Denvera (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se istopiš

NAJSLAĐA FOTKA! JOKIĆEVA ĆERKICA BODRI TATU U LILU: Ništa bez dresova Srbije i Denvera (FOTO)

Foto: Starsport

Posle priprema bilo je jasno, a samo se potvrdilo na početku Olimpijskih igara - Nikola Jokić je srce i duša ovog srpskog tima. Za vreme koje je on na parketu proveo protiv Amerike u prvom kolu, rezultat je bio nerešen, dok je nad Portorikom apsolutno demonstrirao silu, a Kari mu je "uskratio" istorijski tripl-dabl zadržavši ga na klupi u poslednjoj četvrtini. Zapušio je usta svim kritičarima i pokazao koliko mu znači reprezentacija, a sve to ne bi bilo moguće bez neizostavne podrške.

Republika

Foto: Instagram/natalija.jokic

Instagram "stori" Natalije

Njegova supruga Natalija i ćerkica Ognjena su u Lilu, gde će bodriti Srbiju u trećem meču grupne faze protiv Južnog Sudana. Ova podrška nije prošla neprimećeno, jer je Natalija na društvenim mrežama podelila preslatku fotografiju na kojoj se Ognjena igra, verovatno sa svojom rođakom. Obe devojčice su ponosno nosile dresove Srbije i Nikole Jokića iz Denvera, dok je u pozadini bila istaknuta zastava Srbije, simbol koji je duboko ukorenjen u njihovim srcima. Ova slika predstavlja jedan od najnežnijih trenutaka sa Olimpijskih igara u Parizu.

Nikola Jokić, jedan od najboljih košarkaša današnjice, nije samo fokusiran na teren. Njegova porodica, posebno supruga Natalija i ćerkica Ognjena, pružaju mu neizmernu podršku i ljubav čak i kada su hiljadama kilometara udaljeni od njega. Ova slika je još jedan dokaz koliko je Jokićeva porodica važan oslonac u životu najboljeg košarkaša na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading