PARTIZAN IZBLAMIRAO SEBE I SRBIJU! UKRAJINCI NIKAD GORE PONIZILI CRNO-BELE: Morali smo da ih NAPUNIMO jer su se spremali u Rusiji!

Autor:

Sport

01.08.2024

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mogli bismo da ga pobedimo bilo gde – na Mesecu, na pesku, pod vodom"

PARTIZAN IZBLAMIRAO SEBE I SRBIJU! UKRAJINCI NIKAD GORE PONIZILI CRNO-BELE: Morali smo da ih NAPUNIMO jer su se spremali u Rusiji!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana doživeli su istorijsku blamažu u dvomeču sa kijevskim Dinamom izgubivši ukupnim rezultatom 9:2. Posle "prvog seta" u Lublinu, nisu se crno-beli proslavili ni u Humskoj, pa su dali ogroman broj razloga Ukrajincima da likuju nakon prolaza u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona. Ipak, naravno, to ide van sportskih okvira svaki put kada su oni u pitanju, a pogotovo sada, kada su imali motiv više nakon što su znali da se Partizan pripremao u Rusiji.

- Utisci sa beogradskog duela su veoma pozitivni, posle pobede 6:2 u prvom meču želeli smo i u gostima da pokažemo kako taj rezultat nije slučajnost. Da možemo da pobedimo Partizan i na njihovom terenu. Naveo bih citat: "Mogli bismo da ga pobedimo bilo gde – na Mesecu, na pesku, pod vodom". Naravno, ovo je šala, ali smo bili veoma motivisani, pojasnio je Oleksandr Karavaev, desni bek Dinama.

Veoma brzo je prebacio temu i na "onu" stranu.

Republika

Foto: Starsport

Partizan - Dinamo

- Svi znaju šta se dešavalo pre našeg susreta sa Partizanom. Kao otac troje dece, sve ovo sam primio k srcu. Dok su rakete pogađale bolnice i porodilišta u Kijevu, Partizan je igrao znate gde. Neću ni da imenujem ovu zemlju naglas (Rusija, op. au). To nam je bila ogromna motivacija, nismo mogli da igramo drugačije. Verujem da smo nadigrali Partizan u svim aspektima, dodao je Karavaev i nastavio:

- Naravno, svi čitaju vesti, svi su razumeli šta se dešavalo tokom ove dve utakmice, uključujući napetost na društvenim mrežama i na internetu. Zato je dobro što smo uspeli da pobedimo.

Dotukao je Partizan za kraj napadač Dinama, Vladislav Vanat.

- Emocije su pozitivne, nemam snage ni da ih opišem valjano. Srećni smo što smo prošli u sledeće kolo kvalifikacija, autoritativno smo pobedili u oba meča, pa čak i protiv protivnika kome je motivacija na niskom nivou. Nije bilo lako spremiti se za revanš. Znali smo da imamo četiri gola prednosti, ali to nije bilo važno jer smo morali da ih napunimo, prokomentarisao je strelac gola iz jedanaesterca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading