KOJA SRAMOTA IZ KUHINJE NAŠIH KOMŠIJA! Srbi prevarili sve i uzeli zlato u Parizu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su besramne optužbe koje nemaju nikakvu osnovu u stvarnosti.

KOJA SRAMOTA IZ KUHINJE NAŠIH KOMŠIJA! Srbi prevarili sve i uzeli zlato u Parizu

Foto: printscreen/instagram

Jedan od najvećih sportskih uspeha za Srbiju na Olimpijskim igrama je donela disciplina vazdušnog pištolja na 10 metara, gde su Zorana Arunović i Damir Mikec osvojili zlato. Međutim, ovaj veličanstveni uspeh je naišao na neprimerene optužbe koje su se pojavile na portalu Sport.sport.ba. Autor teksta tvrdi da su srpski sportisti "uzeli zlato nečasnim radnjama" na Olimpijskim igrama u Parizu, iako je takmičenje održano u Šaterou, a ne u Parizu.

- Nečasne radnje iza leđa: Otkriveno kako su Srbi prevarili sve i uzeli zato u Parizu -  naslov je sramnog teksta, a čovek koji ga je pisao očigledno ne zna da se takmičenje održalo u Šaterou, a ne u Parizu.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Zorana Arunović i Damir Mikec osvojili zlato

 

U tekstu se navodi da je Damirov brat Goran Mikec navodno učestvovao u nečasnoj radnji tako što je s tribina koristio čegrtaljku da bi dekoncentrisao rivale i davao signale srpskim takmičarima. Ovo su besramne optužbe koje nemaju nikakvu osnovu u stvarnosti. Takve tvrdnje su izazvale ogorčenje i nezadovoljstvo u sportskoj javnosti, a istovremeno su pokazale koliko daleko ljudska zloba i zavist mogu da odu.

- Goran Mikec je pratio meč sa tribina i u ruci držao čegrtaljku koju je koristio da dekoncentriše rivale i da daje signale srpskim takmičarima kad da traže tajm-aut i prekinu nalet turskih predstavnika. Dok su Zorana i Damir bili fokusirani na takmičenje, Goran i Jelena Arunović bili su zaduženi za taktiku koja možda prelazi okvire sportskog ponašanja - navodi se u tekstu.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Zorana i Damir

 

Ovakve neosnovane optužbe nisu naišle na podršku ni kod turskih predstavnika, ni kod publike, niti kod bilo koga drugog. Naprotiv, javnost je osudila ovakvo ponašanje i pružila podršku srpskim sportistima u njihovom velikom uspehu.

Ovaj slučaj samo je još jedan podsetnik na to koliko je važno da se istina istraži pre nego što se iznesu optužbe. Zorana Arunović i Damir Mikec su postigli izuzetan uspeh koji treba slaviti, a ne klevetati neosnovanim optužbama. Njihov trud, talenat i posvećenost sportu su zaslužili da budu nagrađeni poštovanjem i divljenjem, a ne neosnovanim sumnjama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading