ONA JE VERNA NOVAKU, A NIJE JELENA?! Evo ko je žena iz senke, koja ga PODRŽAVA preko 10 GODINA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došla u Pariz da ga vidi.

ONA JE VERNA NOVAKU, A NIJE JELENA?! Evo ko je žena iz senke, koja ga PODRŽAVA preko 10 GODINA!

Foto: Instagram.com/djokernole

Pohod Novaka Đokovića na zlatnu medalju na Olimpijskim igrama je i dalje u toku. Večeras ćemo imati priliku da pratimo njegov meč od 19 časova gde će se sastati sa Stefanosom Cicipasom.

Najbolji teniser svih vremena stigao je do četvrtfinala i još tri pobede ga dele od ostvarenja najvećeg sna. Večerašnji meč je od velike važnosti za Noleta, koji je sada samo korak daleko od medalje.

Ono što je Novak istakao više puta da mu je od velike važnosti pred sam meč, ali i u toku i nakon njega jeste njegova podrška, kako njegove porodice, tako i fanova. Neminovno je da ima ogromnu podršku navijača iz celog sveta.

Njegovi fanovi dolaze iz različitih delova planete kako bi ga gledali uživo i pružili mu podršku na putu ka zlatu, te nikoga ne treba da čudi činjenica da je jedna Kineskinja koja ga prati preko 10 godina došla čak iz Kine, samo da bi ispratila njegov meč:

- Zdravo, mi smo Novakovi superfanovi, došle smo iz Kine da gledamo Novakove mečeve i pratimo preko 10 godina, pa se nadamo da će ovog puta pobediti u Parizu 2024. godine i da će ostvariti njegov san na Olimpijskim igrama...zato idemo Nole! - rekla je Kineskinja.

 

 

 

Faktički ga jedna pobeda deli od borbe u polufinalu, koja donosi barem okršaje za bronzu, a potom i za zlato u finalu. Biće to vrlo zanimljiv duel Srbina i Grka koji se jako dobro poznaju i sa kojim Đoković ima uglavnom dobra iskustva.

Dva puta su se sastajali na istom mestu u okviru Rolan Garosa i oba puta je Đoković pobedio posle velike borbe u pet setova, pa bi mogli da dobijemo veliki spektakl i na Olimpijskim igrama.

Nama samo ostaje da večeras podržimo Novaka i ispratimo njegov meč, koji će se odigrati na stadionu „Filip Šatrije“ od 19.00 kao prvi meč noćnog termina, a direktan prenos je na kanalu RTS 1 i Eurosport 3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading