OVAJ VELIKI ČOVEK ČUVA LEĐA NAŠIM OLIMPIJCIMA U PARIZU! Ponos i dika srpske policije, ali i cele zemlje! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljan je diplomirani policajac, pitomac druge klase Policijske akademije u Beogradu. Njegova 25-godišnja karijera primer je posvećenosti, profesionalizma i patriotizma, kažu u MUP-u.

OVAJ VELIKI ČOVEK ČUVA LEĐA NAŠIM OLIMPIJCIMA U PARIZU! Ponos i dika srpske policije, ali i cele zemlje! (FOTO)

Foto: Facebook/Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije na svom Fejsbuk nalogu obavestilo je javnost da o sigurnosti naših sportista na Olimpijskim igrama u Parizu brine i Miljan Angelov, pomoćnik komandanta Odreda žandarmerije u Nišu.

 

 

On nisu krili ponos što baš jedan takav čovek čuva naše sportiste u Francuskoj, ističući o kakvom se čoveku i profesionalcu radi.

- U srcu Pariza, tokom  Letnjih olimpijskih igara, naš Miljan Angelov, pomoćnik komandanta Odreda žandarmerije u Nišu, stoji na prvoj liniji odbrane naših sportista.

- Angelov, deluje kao službenik sigurnosti u misiji Olimpijskog komiteta Srbije.
Njegova misija je da osigura da svaki naš sportista se može bezbrižno takmičiti, uz punu podršku i sigurnost. Saradnjom sa francuskom policijom, Žandarmerijom, svakodnevno doprinosi uspehu i sigurnosti našeg tima.

- Miljan je diplomirani policajac, pitomac druge klase Policijske akademije u Beogradu. Njegova 25-godišnja karijera primer je posvećenosti, profesionalizma i patriotizma.
 

- Ovaj angažman ne samo da pokazuje svestranost i značaj pripadnika MUP-a, već i ponos što je naš kolega deo ove prestižne manifestacije i doprinosi Olimpijskim igrama "Pariz 2024".

Inače, Olimpijski tim Srbije predstavlja 113 sportista, a na otvaranju zastavu su nosili odbojkašica Maja Ognjenović i vaterpolista Dušan Mandić.

Igre traju do 11. augusta, a ceremonija svečanog zatvaranja održaće se na stadionu "Francuska" u Sen Deniju, predgrađu Pariza.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading