LAKRDIJA POSLE PROPASTI SRPSKIH VESLAČA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Posle Arsićke još jedan naš takmičar udario po SAVEZU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ironično im se zahvalio na pomoći

LAKRDIJA POSLE PROPASTI SRPSKIH VESLAČA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Posle Arsićke još jedan naš takmičar udario po SAVEZU!

Foto: Profimedia

Rat između Veslačkog saveza Srbije s jedne strane i sportista, trenera i Olimpijskog komiteta Srbije s druge, ne smiruje se. Savez je javno optužio Olimpijski komitet Srbije, kao i trenera Nikolu Stojića, za negativne rezultate srpskih veslača na Olimpijskim igrama u Parizu. Međutim, prvo Jovana Arsić nije ostala nema na ove optužbe, a sada i veslač Martin Mačković.

On je u paru sa Nikolajem Pimenovim veslao u B finalu u kom su bili najbolji, što im je zbirno donelo ukupno sedmo mesto.

 

 

- Trka je završena, a završili smo ukupno 7. pobedom u B finalu. Naš cilj je bio da pokažemo da možemo da se takmičimo sa najboljim ekipama na svetu i mislim da smo to uradili. Ponosan sam na ono što smo postigli sa našim timom, trenerima i Nikolajem za ovo kratko vreme zajedno. Zahvalan sam im što su mi pružili ovu šansu, istakao je Mačković na društvenoj mreži Instagram.

A onda je usledila i ironična zahvalnica.

- Takođe bih zahvalio Veslačkom savezu Srbije, koji je učinio sve što je bilo u njihovoj moći da nas zaustavi i sabotira na svakom koraku našeg puta, čak i kada smo se kvalifikovali u Lucernu, napisao je Mačković.

Na kraju se zahvalio i svim fanovima i bliskim osobama.

- Hvala vam za svu podršku i ljubav ljudi kojima je stalo do nas. Radujem se budućnosti, zaključio je vidno besan Martin Mačković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading