(FOTO) GLAVA JOJ JE CELA KRVAVA! Jezivi ropac naše najpoznatije influenserke - NAKON TROVANJA SVE SUGERIŠE NA NAJGORE!

Autor:

Zabava

01.08.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove fotografije su duboko potresle čitavu Srbiju!

(FOTO) GLAVA JOJ JE CELA KRVAVA! Jezivi ropac naše najpoznatije influenserke - NAKON TROVANJA SVE SUGERIŠE NA NAJGORE!

Foto: printscreen/youtube.com/Uki Q

Naša najpoznatija influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, nedavno je šokirala svoje pratioce na Instagramu nizom storija koji su izazvali brojne reakcije. Uki je prvo podelila snimak na kojem vežba, pokazujući izuzetnu fizičku spremu koja bi mogla da impresionira svakoga. Njene vežbe su bile toliko intenzivne da je delovalo kao da bi mogla, poput trenera sa snimka, da se izbori sa bilo kim ko bi joj se našao na putu. Nakon toga, Uki je odlučila da podeli i svoju rutinu nege kože, što je izazvalo još veći interes kod njenih obožavalaca.

Međutim, ono što je posebno zabrinulo njene fanove bio je snimak na kojem je videlo da je materija koju je stavila na lice imala boju koja je neodoljivo podsećala na krv. Iako su mnogi odmah pomislili na najgore, brzo je razjašnjeno da se zapravo radilo o maski za lice napravljene od jagode, što je trebalo da smiri sve zabrinute pratioce.

Ipak, pravi razlog za zabrinutost stigao je u obliku Uki Q-ovog apela u vezi sa ozbiljnim problemom u Priboju. Ona je na svom profilu apelovala zbog masovnog trovanja pasa u ovom gradu, nazivajući to "neopisivom okrutnošću" i "sramnim zločinom protiv nedužnih bića". U opisu fotografije mučene životinje Uki je napisala:

- Krik za pomoć! Nedužni psi u Priboju postaju žrtve neopisive okrutnosti!

U Priboju ne postoji formalna organizacija koja se bavi zaštitom životinja, ali postoji nekoliko pojedinaca, uključujući mnogo dece, koji se trude da pomognu napuštenim psima i mačkama. Nažalost, organizovano trovanje pasa u ovom gradu je redovna pojava, uprkos zakonima koji bi trebali da spreče takve aktivnosti. S druge strane, napadi pasa lutalica su takođe česta pojava u Priboju i mnogo su učestaliji nego bilo gde drugde u Srbiji, što dodatno komplikuje situaciju za sve koji pokušavaju da pomognu i zaštite životinje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading