ĐOKOVIĆ TOTALNO OPUŠTEN PRED MEČ! Ne zna šta će od DOSADE, pa rešio da se ZABAVI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa napetost, ništa stres - samo uživanje.

ĐOKOVIĆ TOTALNO OPUŠTEN PRED MEČ! Ne zna šta će od DOSADE, pa rešio da se ZABAVI!

Foto: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

Pohod Novaka Đokovića na zlatnu medalju na Olimpijskim igrama je i dalje u toku. Večeras ćemo imati priliku da pratimo Novakov meč od 19 časova gde će se sastati sa grkom Stefanosom Cicipasom.

Najbolji teniser svih vremena stigao je do četvrtfinala i još tri pobede ga dele od ostvarenja najvećeg sna. Večerašnji meč je od velike važnosti za Noleta, koji je sada samo korak daleko od medalje.

Ono što je Novak istakao više puta da mu je od velike važnosti pred sam meč, ali i u toku i nakon njega, jeste njegova podrška, pogotovo podrška njegove porodice. Te se nije lišio trenutka da podeli sa svojim pratiocima, kako "grabi" svaku moguću priliku da uživa sa njima.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

Novak Đoković sa bratom - podrška od malena

 

On je putem Instagram platforme, pred sam meč podelio fotografiju sa svojim bratom Markom Đokovićem, kako uživaju i prate odbojku na pesku, da li je Novak ovim hteo da pokaže da je skroz opušten pred meč?

Foto: Instagram/Printscreen

Braća Đoković na Olimpijskim igrama

Faktički ga jedna pobeda deli od borbe u polufinalu, koja donosi barem okršaje za bronzu, a potom i za zlato u finalu. Biće to vrlo zanimljiv duel Srbina i Grka koji se jako dobro poznaju i sa kojim Đoković ima uglavnom dobra iskustva.

Dva puta su se sastajali na istom mestu u okviru Rolan Garosa i oba puta je Đoković pobedio posle velike borbe u pet setova, pa bi mogli da dobijemo veliki spektakl i na Olimpijskim igrama.

Nama samo ostaje da večeras podržimo Novaka i ispratimo njegov meč, koji će se odigrati na stadionu „Filip Šatrije“ od 19.00 kao prvi meč noćnog termina, a direktan prenos je na kanalu RTS 1 i Eurosport 3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading