EKSKLUZIVNO! REPUBLIKA ISPRATILA CICIPASA NA MEČ S ĐOKOVIĆEM! Evo gde je Grk neposredno pred početak duela (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasmejan i zbunjen.

EKSKLUZIVNO! REPUBLIKA ISPRATILA CICIPASA NA MEČ S ĐOKOVIĆEM! Evo gde je Grk neposredno pred početak duela (VIDEO)

Foto: Republika

Australijanac Metju Ebden, Španac Rafael Nadal i Nemac Dominik Kepfer su arhivirani i najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković sada kreće u odlučujuće olimpijske borbe.

Za protivnika u četvrtfinalu, takmičarskoj rundi koja se na svakom turniru smatra najvažnijom, ima Grka Stefanosa Cicipasa.

Đoković je tokom jučerašnjeg dana rutinski savladao iskusnog Kepfera rezultatom 2:0 u setovima (7:5, 6:3), dok je grčki teniser u istoj takmičarskoj rundi bio bolji od Argentinca Sebastijana Baeza, kojeg je savladao sa 2:0 (7:5, 6:1).

Dvojica tenisera su dosad odigrala 13 međusobnih duela, ali ubedljivo bolji skor ima srpski teniser, koji je slavio 11 puta. Ipak, čini se da je Cicipas spreman da ga malo ublaži.

Republika je trenutno u Parizu, zaputili smo se ka "Šatrijeu", gde Srbin i Grk uskoro ukrštaju rekete, a pored ulaza na teren naišli smo na Stefanosa Cicipasa. Čekao je člana svog tima da krene, a za to vreme pozdravio je i fanove koji su pored prolazili sa osmehom. Doduše, izgledao je malo zbunjeno, ali to se samo priprema za večeras, kad od Novakovog uragana neće znati šta ga je snašlo. 

Republika

Foto: Republika.rs

 

Cicipas trijumf nad Novakom čeka pola decenije s obzirom na to da je poslednji put slast pobede osetio u četvrtfinalu mastersa u Šangaju 2019. kada je slavio rezultatom 2:1 (3:6, 7:5, 6:3).

Đoković i Cicipas su svoj poslednji meč odigrali na prošlogodišnjem Australijan openu, kad je Novak u u velikom finalu slavio sa 3:0 (6:4, 7:6, 7:6).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading