NAGLE PROMENE U KORIST NOVAKA! Cicipas ovo NIJE očekivao - evo šta bi MOGLO da ga udalji od pobede nad Đokovićem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori izveli očekivan potez.

NAGLE PROMENE U KORIST NOVAKA! Cicipas ovo NIJE očekivao - evo šta bi MOGLO da ga udalji od pobede nad Đokovićem!

Foto: Profimedia

Posle pobede Karlosa Alkaraza u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu, organizatori teniskog turnira doneli su zanimljivu odluku koja bi mogla da ima značajan uticaj na predstojeći duel Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa.

Naime, zbog lošeg vremena i kiše koja je počela da pada, odlučeno je da se zatvori krov na stadionu "Filip Šatrije" nekoliko sati pre meča. Ova odluka bi mogla da odgovara Novaku Đokoviću, pošto je poznato da on mnogo bolje igra u dvoranskim uslovima.

Takođe, manje odskače loptica sa šljake u zatvorenom prostoru, što bi moglo biti u korist srpskog tenisera. Međutim, treba imati na umu da bi sve moglo da se promeni ukoliko dođe do promene vremenskih uslova u prestonici Francuske do samog starta meča.

Dok su navijači uzbuđeno iščekivali početak meča, ova odluka izazvala je različite reakcije među ljubiteljima tenisa. Mnogi pristalice Đokovića vide ovo kao prednost za njihovog ljubimca, dok su fanovi Cicipasa zabrinuti zbog potencijalnog gubitka prednosti na otvorenom terenu.

Stadion "Filip Šatrije" je centralni teren Rolan Garosa, na kojem se tradicionalno održava Otvoreno prvenstvo Francuske. Otvoren je 1928. godine i ima kapacitet od 15.000 mesta. Krov na stadionu završen je 2020. godine, što je omogućilo održavanje mečeva i u nepovoljnim vremenskim uslovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading